Viskestykke BOI - sort/grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1335

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK

Hurtigt overblik

Økologisk viskestykke i sort med grå striber.
BOI viskestykket er vævet af 100% økologisk bomuld - det bæredygtige valg.
Designet emmer af kvalitet og tidløshed og det er skabt af rene naturmaterialer i høj kvalitet, som er med til at sikre en god og høj suge evne.

Viskestykket er skabt med ekstra længde, og det er derfor ekstra praktisk når du skal tørre af. Viskestykket har to stropper, så du nemt kan hænge det på flere forskellige måder.

TIP: Kan også bruges som håndklæde.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 40x100 cm.
Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold
Vægt: 180g/m2
Low impact dye


Detaljer

Økologisk viskestykke i sort med grå striber. BOI viskestykket er vævet af 100% økologisk bomuld - det bæredygtige valg. Designet emmer af kvalitet og tidløshed og det er skabt af rene naturmaterialer i høj kvalitet, som er med til at sikre en god og høj suge evne. Viskestykket er skabt med ekstra længde, og det er derfor ekstra praktisk når du skal tørre af. Viskestykket har to stropper, så du nemt kan hænge det på flere forskellige måder. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 40x100 cm. Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold Vægt: 180g/m2 Low impact dye Viskestykke, viskestykker, økologisk viskestykke, økologisk viskestykker, køkkenhåndklæde, køkken håndklæder, køkkenhåndklæder, køkken håndklæde, små håndklæder, lille håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske køkkenhåndklæder, økologiske gæstehåndklæder, håndklæder, håndklæde, økologisk gæstehåndklæde, gæstehåndklæde, gæstehåndklæder, økologisk gæstehåndklæde

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Viskestykke BOI - sort/grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter