Tørklæde MUO - Lys grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1320

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort tørklæde vævet af 100% økologisk bomuld. Designet er blødt og komfortabelt mod huden og er vævet i struktur af klassiske fine tern. Vævningen og de bløde frynser er skabt med stor håndværksmæssig ekspertise og det dobbelte lag af stof er med til at give endnu mere blødhed og en casual let krøllet effekt.

Farverne er inspireret af naturens farver og designet er skabt til at give dig komfort og blødhed mod huden enten som tørklæde, sjal eller sarong.


Fakta:
100% Økologisk bomuld
Mål: 145 x 145 cm.
Indfarvning: Low impact dye
Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold

Detaljer

Stort tørklæde vævet af 100% økologisk bomuld. Designet er blødt og komfortabelt mod huden og er vævet i struktur af klassiske fine tern. Vævningen og de bløde frynser er skabt med stor håndværksmæssig ekspertise og det dobbelte lag af stof er med til at give endnu mere blødhed og en casual let krøllet effekt. Farverne er inspireret af naturens farver og designet er skabt til at give dig komfort og blødhed mod huden enten som tørklæde, sjal eller sarong. Fakta: 100% Økologisk bomuld Mål: 145 x 145 cm. Indfarvning: Low impact dye Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold MUO, tørklæde, halstørklæde, halsterklæde, sjal, tørklæder, sarong, saronger

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Tørklæde MUO - Lys grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter