Toilettaske KOI - off white

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1223

Lagerstatus: På lager

399,00 DKK

Hurtigt overblik

Toilettaske i funktionelt og sofistikeret design. Tasken har praktiske rum indeni, som gør det nemmere for dig at holde styr på alle dine beauty sager som creme, shampoo, børste og deodorant.
Tasken er et mere bæredygtigt valg, da den er vævet af 100% økologisk bomuld, den er designet i et klassisk og tidløst design, den kan vaskes og bruges i mange år frem i tiden.

Toilettasken er en del af vores nye taske serie, som også indeholder en kosmetik pung, en shopper og big bag.

Alle tasker kan nemt vaskes.

Fakta:
Mål:33x25cm.
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Toilettaske i funktionelt og sofistikeret design. Tasken har praktiske rum indeni, som gør det nemmere for dig at holde styr på alle dine beauty sager som creme, shampoo, børste og deodorant. Tasken er et mere bæredygtigt valg, da den er vævet af 100% økologisk bomuld, den er designet i et klassisk og tidløst design, den kan vaskes og bruges i mange år frem i tiden. Toilettasken er en del af vores nye taske serie, som også indeholder en kosmetik pung, en shopper og big bag. Alle tasker kan nemt vaskes. Fakta: Mål:33x25cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye toilettaske, toilet taske, taske, toilettasker, toilet tasker, tasker

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Toilettaske KOI - off white

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter