Toilettaske KOI - mørk grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1222

Lagerstatus: På lager

399,00 DKK

Hurtigt overblik

Toilettasker i økologisk bomuld. Designet er enkelt, tidløst og nordisk. Tasken gør det nemmere for dig at holde styr på alle dine sager, med praktiske rum indeni.
Toilettasken er vævet af 100% bomuld og er det mere bæredygtige valg, da den kan vaskes og bruges i mange år frem i tiden. Tasken er en del af en serie, hvor der også er en makeup taske, som passer perfekt ned i denne toilet taske.
Der er også en shopper og en big bag i samme serie.

Alle tasker kan nemt vaskes.

Fakta:
Mål:33x25cm.
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Toilettasker i økologisk bomuld. Designet er enkelt, tidløst og nordisk. Tasken gør det nemmere for dig at holde styr på alle dine sager, med praktiske rum indeni. Toilettasken er vævet af 100% bomuld og er det mere bæredygtige valg, da den kan vaskes og bruges i mange år frem i tiden. Tasken er en del af en serie, hvor der også er en makeup taske, som passer perfekt ned i denne toilet taske. Der er også en shopper og en big bag i samme serie. Alle tasker kan nemt vaskes. Fakta: Mål:33x25cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye toilettaske, toilet taske, taske, toilettasker, toilet tasker, tasker

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Toilettaske KOI - mørk grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter