Shopper taske MIO - off white

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1225

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK

Hurtigt overblik

Shopper taske i økologisk bomuld og enkelt nordisk design.Tasken er praktisk og har et lynlås rum indeni, som er praktisk når du også skal holde styr på de mindre ting.
Tasken er vævet af en holdbar og kraftig økologisk bomulds kvalitet og den kan vaskes, så den kan bruges igen og igen.
Brug den året rundt når du handler ind eller om sommeren når du skal på strandtur.
Shopper tasken er en del af vores økologiske taske serie, hvor der også er en toilettaske, kosmetikpung og en big bag, så du kan have dig et sæt der passer sammen.

Tasken kan vaskes.

Fakta:
Mål:48x40cm.
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Shopper taske i økologisk bomuld og enkelt nordisk design.Tasken er praktisk og har et lynlås rum indeni, som er praktisk når du også skal holde styr på de mindre ting. Tasken er vævet af en holdbar og kraftig økologisk bomulds kvalitet og den kan vaskes, så den kan bruges igen og igen. Brug den året rundt når du handler ind eller om sommeren når du skal på strandtur. Shopper tasken er en del af vores økologiske taske serie, hvor der også er en toilettaske, kosmetikpung og en big bag, så du kan have dig et sæt der passer sammen. Tasken kan vaskes. Fakta: Mål:48x40cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye shopper taske, shopper tasker, shoppertaske, shoppertasker, shopper, taske, tasker, økologisk, okologisk, øko, oko

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shopper taske MIO - off white

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter