Shopper taske MIO - mørk grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1224

Lagerstatus: På lager

499,00 DKK

Hurtigt overblik

Shopper taske til indkøb, strandturen eller til studiet. Shopper tasken har et praktisk lynlås rum indeni, hvor du nemt kan have telefon, pung mm. så du let kan holde styr på dine sager.
Tasken er vævet af økologisk bomuld i en kraftig og holdbar kvalitet. Tasken er praktisk med sit lynlås rum, men også fordi den kan vaskes og bruges igen og igen.
Tasken er et mere bæredygtigt valg, da den er lavet af naturlige økologiske materialer og designet er tidløst og nordisk.

Du kan bruge den året rundt når du er på indkøb, når du er i skole eller når du skal på strandtur om sommeren.

MIO er en del af vores økologiske taskeserie, hvor du kan få sæt af flere tasker. Der er makeup tasker, toilettasker, shopper og big bags.

Tasken kan vaskes.

Fakta:
Mål:48x40cm.
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Shopper taske til indkøb, strandturen eller til studiet. Shopper tasken har et praktisk lynlås rum indeni, hvor du nemt kan have telefon, pung mm. så du let kan holde styr på dine sager. Tasken er vævet af økologisk bomuld i en kraftig og holdbar kvalitet. Tasken er praktisk med sit lynlås rum, men også fordi den kan vaskes og bruges igen og igen. Tasken er et mere bæredygtigt valg, da den er lavet af naturlige økologiske materialer. Du kan bruge den året rundt når du er på indkøb, når du er i skole eller når du skal på strandtur om sommeren. MIO er en del af vores økologiske taskeserie, hvor du kan få sæt af flere tasker. Der er makeup tasker, toilettasker, shopper og big bags. Tasken kan vaskes. Fakta: Mål:48x40cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye shopper taske, shopper tasker, shoppertaske, shoppertasker, shopper, taske, tasker, økologisk, okologisk, øko, oko

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Shopper taske MIO - mørk grå

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter