Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Mørk blå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1345

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK

Hurtigt overblik

Økologisk sengetøj som passer til en dobbeltdyne med ekstra længde. - 200x220cm. Sengetøjet er vævet af en skøn og lækker kvalitet af 100% økologisk bomuld, som har den dejlige crispy lyd, men samtidigt også dejlig blødhed og komfort.

Designet er klassisk og farven er en dyb, rolig mørkeblå, som giver hygge og ro til dit soveværelse.

Sengesættet indeholder både 2 pudebetræk og 1 dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og der medfølger en praktisk taske med skulderstropper. Tasken kan medbringes på fx. rejser til sko, den kan bruges til gymnastik taske og mange andre praktiske formål.

Sengesættet i mørkeblå findes også i andre størrelser dobbeltdyne samt til enkeltdyner.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm.
Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Økologisk sengetøj som passer til en dobbeltdyne med ekstra længde. - 200x220cm. Sengetøjet er vævet af en skøn og lækker kvalitet af 100% økologisk bomuld, som har den dejlige crispy lyd, men samtidigt også dejlig blødhed og komfort. Designet er klassisk og farven er en dyb, rolig mørkeblå, som giver hygge og ro til dit soveværelse. Sengesættet indeholder både 2 pudebetræk og 1 dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og der medfølger en praktisk taske med skulderstropper. Tasken kan medbringes på fx. rejser til sko, den kan bruges til gymnastik taske og mange andre praktiske formål. Sengesættet i mørkeblå findes også i andre størrelser dobbeltdyne samt til enkeltdyner. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, soveværelse, dobb. dyne, dobbelt dyne betræk

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Mørk blå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter