Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Lys grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1356

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK

Hurtigt overblik

Lysegråt sengetøj til dobbeltdyne er en sand klassiker i soveværelset.
Med den fine lyse grå farve, skaber du en rolig, men samtidigt let og nordisk stemning i dit soveværelse. Sengetøjet er vævet af 100% økologisk bomuld, i en lækker crispy kvalitet, som samtidigt er blød.

Sengesættet passer til en dobbeltdyne med ekstra længde - 200x220cm.

Den lyse grå farve som er klassisk, enkel og rolig, kan sammen med kvaliteten være med til at skabe balance og harmoni i indretningen af dit soveværelse.

Sættet består af et dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og 2 pudebetræk. Sengesættet er pakket i en fin taske, som du kan bruge som taske på rejsen, til stranden og meget mere.

Sengetøjet findes også til dobbeltdyne med almindelig længde, samt til enkeltdyner.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm.
Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Lysegråt sengetøj til dobbeltdyne er en sand klassiker i soveværelset. Med den fine lyse grå farve, skaber du en rolig, men samtidigt let og nordisk stemning i dit soveværelse. Sengetøjet er vævet af 100% økologisk bomuld, i en lækker crispy kvalitet, som samtidigt er blød. Sengesættet passer til en dobbeltdyne med ekstra længde - 200x220cm. Den lyse grå farve som er klassisk, enkel og rolig, kan sammen med kvaliteten være med til at skabe balance og harmoni i indretningen af dit soveværelse. Sættet består af et dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og 2 pudebetræk. Sengesættet er pakket i en fin taske, som du kan bruge som taske på rejsen, til stranden og meget mere. Sengetøjet findes også til dobbeltdyne med almindelig længde, samt til enkeltdyner. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, dobbeltdyne, dobb. dyne, soveværelse,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Lys grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter