Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Beige

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1350

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK

Hurtigt overblik

Sengetøjet passer til en dobbeltdyne med ekstra længde. - 200x220cm. Det er vævet af en skøn og lækker kvalitet af 100% økologisk bomuld, som har den dejlige blødhed og komfort samtidigt med den skønne crispy lyd, som de fleste elsker.

Designet af sengetøjet er klassisk og farven er nordisk, rolig og tidløs. Den giver lethed og balance og er med til at skabe ro når du skal sove.

Sengesættet indeholder både 2 pudebetræk og 1 dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og der medfølger en fin taske med skulderstropper.

Sengetøjet i beige findes også i andre størrelser dobbeltdyne samt til enkeltdyner.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm.
Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Sengetøjet passer til en dobbeltdyne med ekstra længde. - 200x220cm. Det er vævet af en skøn og lækker kvalitet af 100% økologisk bomuld, som har den dejlige blødhed og komfort samtidigt med den skønne crispy lyd, som de fleste elsker. Designet af sengetøjet er klassisk og farven er nordisk, rolig og tidløs. Den giver lethed og balance og er med til at skabe ro når du skal sove. Sengesættet indeholder både 2 pudebetræk og 1 dynebetræk til dobbeltdyne med ekstra længde og der medfølger en fin taske med skulderstropper. Sengetøjet i beige findes også i andre størrelser dobbeltdyne samt til enkeltdyner. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 200 x 220 cm. / pudebetræk: 2 x 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, soveværelse, dobb. dyne, dobbelt dyne betræk, dobbeltdyne

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI til dobbeltdyne 200x220cm. - Beige

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter