Sengesæt MEI 140x220cm. - Hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1230-1

Lagerstatus: På lager

899,00 DKK

Hurtigt overblik

Sengesæt i rene naturmaterialer, vævet af 100% økologisk bomuld.
Dette sæt er i ekstra længde.

Kvaliteten er blød og crispy og farven er klassisk, hvid og rolig. Sengetøjet er designet til at give dig ro og velvære når du skal sove, for at give dig den bedst mulige nattesøvn.

Dette sengesæt består af dyne- og pudebetræk og det leveres i en fin taske med skulderstropper, som kan bruges til strandtaske, gymnastik taske eller tag den med på rejser til vasketøj, sko mm.

Sættet findes også i almindelig længde.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 140 x 220 cm. / pudebetræk: 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Sengesæt i rene naturmaterialer, vævet af 100% økologisk bomuld. Dette sæt er i ekstra længde. Kvaliteten er blød og crispy og farven er klassisk, hvid og rolig. Sengetøjet er designet til at give dig ro og velvære når du skal sove, for at give dig den bedst mulige nattesøvn. Dette sengesæt består af dyne- og pudebetræk og det leveres i en fin taske med skulderstropper, som kan bruges til strandtaske, gymnastik taske eller tag den med på rejser til vasketøj, sko mm. Sættet findes også i almindelig længde. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 140 x 220 cm. / pudebetræk: 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, soveværelse

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI 140x220cm. - Hvid

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter