Sengesæt MEI 140x220cm. - Beige

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1349

Lagerstatus: På lager

899,00 DKK

Hurtigt overblik

Sengetøjet passer til en dyne med ekstra længde og måler 140x220cm. Det er skabt af lækker blød økologisk bomuld.
Sengetøjets beige farve er mild, harmonisk og klassisk og følelsen af sengesættet er rar, blød og samtidigt har det den dejlige crispy lyd.

Sengesættet lukkes med lynlås og indeholder både dynebetræk og pudebetræk og indpakningen er en fin taske med skulderstropper, som er praktisk at tage med til stranden, på rejser eller den kan bruges som gymnastik taske.

Sengetøjet findes også i flere størrelser dob. dyner samt alm. længde.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 140 x 220 cm. / pudebetræk: 60x63cm.
Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Sengetøjet passer til en dyne med ekstra længde og måler 140x220cm. Det er skabt af lækker blød økologisk bomuld. Sengetøjets beige farve er mild, harmonisk og klassisk og følelsen af sengesættet er rar, blød og samtidigt har det den dejlige crispy lyd. Sengesættet lukkes med lynlås og indeholder både dynebetræk og pudebetræk og indpakningen er en fin taske med skulderstropper, som er praktisk at tage med til stranden, på rejser eller den kan bruges som gymnastik taske. Sengetøjet findes også i flere størrelser dob. dyner samt alm. længde. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 140 x 220 cm. / pudebetræk: 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, soveværelse

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI 140x220cm. - Beige

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter