Sengesæt MEI 140x200cm. - Beige

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1348

Lagerstatus: På lager

799,00 DKK

Hurtigt overblik

Sengetøj til almindelig længde dyne, vævet af 100% økologisk bomuld.

Sengetøjet er designet i en lækker beige farve, som giver lethed, ro og balance. Sengesættet er designet med fokus på komfort og blødhed, for at give dig ro og harmoni når du skal sove, så du kan få en god lang nats søvn.

Sengesættet består af af pudebetræk og dynebetræk og der medfølger en praktisk og fin taske med skulderstropper. Tasken kan bruges til flere praktiske formål, så som strandtaske, gymnastik taske mm.

Sengetøjet i beige findes også med ekstra længde og til flere størrelser dobbeltdyner.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: dynebetræk: 140 x 200 cm. / pudebetræk: 60x63cm.
Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Sengetøj til almindelig længde dyne, vævet af 100% økologisk bomuld. Sengetøjet er designet i en lækker beige farve, som giver lethed, ro og balance. Sengesættet er designet med fokus på komfort og blødhed, for at give dig ro og harmoni når du skal sove, så du kan få en god lang nats søvn. Sengesættet består af af pudebetræk og dynebetræk og der medfølger en praktisk og fin taske med skulderstropper. Tasken kan bruges til flere praktiske formål, så som strandtaske, gymnastik taske mm. Sengetøjet i beige findes også med ekstra længde og til flere størrelser dobbeltdyner. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: dynebetræk: 140 x 200 cm. / pudebetræk: 60x63cm. Lukning: lynlås, både i pude- og dyne betræk Farvning: Low impact dye Vævet i Indien sengetøj, sengesæt, dynebetræk, hovedpudebetræk, dyne, øko, økologisk, soveværelse

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sengesæt MEI 140x200cm. - Beige

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter