Pudebetræk BEA hvid / grå - 60x60

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1445

Lagerstatus: På lager

399,00 DKK

Hurtigt overblik

Pyntepude betræk 60x60cm med skønne striber i et mix af fine og lette råhvide, beige og grålige farve nuancer, som passer perfekt sammen med resten af vores pude-univers.
Pudebetrækket er vævet af dejlig økologisk og blød bomuld og er med til at skabe hygge i dit hjem.
Mix puden med andre af vores puder af naturmaterialer, og brug den både i sofaen, i en stol eller på sengen, til at skabe hygge og rolige oaser i dit hjem.

Du kan bruge betrækket sammen med vores monterings/fyld puder, som passer til - de skal tilkøbes.

Puden kan fås i flere størrelser og farvekombinationer.
60 x 60 cm.
40 x 80 cm.
40 x 60 cm.


Info:
100% økologisk bomuld
Mål: 60x60cm.
Lukning: lynlås
Farvning: Low impact dye
Vævet og skabt under etiske forhold i Indien

Detaljer

Pyntepude betræk 60x60cm med skønne striber i et mix af fine og lette råhvide, beige og grålige farve nuancer, som passer perfekt sammen med resten af vores pude-univers. Pudebetrækket er vævet af dejlig økologisk og blød bomuld og er med til at skabe hygge i dit hjem. Mix puden med andre af vores puder af naturmaterialer, og brug den både i sofaen, i en stol eller på sengen, til at skabe hygge og rolige oaser i dit hjem. Du kan bruge betrækket sammen med vores monterings/fyld puder, som passer til - de skal tilkøbes. Puden kan fås i flere størrelser og farvekombinationer. 60 x 60 cm. 40 x 80 cm. 40 x 60 cm. Info: 100% økologisk bomuld Mål: 60x60cm. Lukning: lynlås Farvning: Low impact dye Vævet og skabt under etiske forhold i Indien 60x60, 60x60, pyntepude, puder, pyntepuder, pude, puder til sofaen, puder til sengen, puder til soveværelset, puder til stuen, puder af økologisk bomuld, økologisk materiale,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pudebetræk BEA hvid / grå - 60x60

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter