Persondatapolitik

Persondatapolitik hos VIIL

Dataansvarlig: VIIL ApS - Cvr. 34880069

Vores persondatapolitik handler om den behandling og anvendelse af personoplysninger og cookies, som vi indsamler i forbindelse med din færden samt ved køb i vores webshop.

 

Oplysninger vi indsamler og til hvilke formål

 Når du laver et køb på vores webshop og indtaster dine personlige data, gøres dette via SSL krypteret forbindelse. Dette betyder at ingen kan "se med" og at du betaler og indtaster dine oplysninger via en krypteret forbindelse.

Dine personlige oplysninger opbevares i vores webshop’s database. Løbende som der udgives sikkerheds opdateringer der sikre webshoppen mod hacker angreb ol. opdateres vores system automatisk. Dette sikre vores dine personlige oplysninger bedst muligt.

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Du indtaster selv dine oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. Disse informationer er nødvendige for at vi kan ekspedere din bestilling.

VIIL indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

-        Gennemfører et køb af vores produkter

-        Opretter en kundekonto

-        Tilmelder dig vores nyhedsbrev

-        Anmeldelser af produkter på vores hjemmeside

-        Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse beder vi om, for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse skal udfyldes, for at vi kan sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores webshop.

 

NYHEDSBREV

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du vil i din tilmeldelse blive bedt om at bekræfte tilmeldelsen før den træder i kraft, ligesom du til hver en tid kan til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

COOKIES:

Vi bruger cookies, således vores webshop kan huske hvad du lægger i kurven, så den kan genkende din pc og huske dine log in oplysninger for dig til næste gang du skal logge ind på din konto hos os. Vi benytter dem for at du som kunde kan få en bedre brugeroplevelse. Derudover benytter vi os også af Google Analytics. Det er et program der analyserer hvordan du og vores andre kunder navigerer rundt på vores webshop, således vi kan se hvilke informationer du synes er spændende og optimere vores side ud fra det. Dette gør at vi hele tiden kan optimere vores webshop og gøre den så spændende som muligt for dig. 

 

Sådan opbevarer vi dine personlige oplysninger

Vi opbevarer dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Vi opbevarer dine oplysninger i vores administrations programmer, hvor betroede medarbejdere hos VIIL vil have adgang til dem. Derudover videregiver vi dine persondata til vores tekniske partnere for at kunne ekspedere din bestilling hos os. Disse er listet herunder og vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Vores tredieparts tekniske partnere

Google Analytics + Google Adwords - Til statistikindsamling og optimering af brugeroplevelse på vores site samt til markedsføring

E-conomic - Regnskabsprogram til behandling af ordrer

Facebook & Instagram - Til annoncering og markedsføring

Mailchimp - Til vores nyhedsbreve

PostNord / Pacsoft modul - Så vi kan udsende pakker til dig

Powerhosting - Hosting af webshop

Epay / Bambora / Viabill - Så vi kan modtage betalinger 

 

Vi videregiver kun oplysninger videre til trediepartner i det omfang det er strengt nødvendigt, for at kunne ekspedere din bestilling samt til vores analyse og markedsføring.

 

Du har ret til at blive glemt

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har om dig i vores system
  • Du har ret til at få rettet evt. fejlagtige personoplysninger og få dem tilrettet
  • Du har ret til at få slettet persondata, når vi ikke længere er juridisk forpligtede til at opretholde dine persondata i vores system

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Du kan henvende dig her: www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke at se annoncer fra os på Adwords, Facebook og Instagram, kan du til hver en tid klikke på krydset af en annonce, så vil du ikke mere få vist annoncer fra os. Du har også altid muligheden for at slette eventuelle cookies som vi har opbevaret, dette gør du på din egen pc i indstillinger. 

Ønsker du indsigt i dine persondataoplysninger i henhold til ovenstående rettigheder, kan du sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@viil.dk.

 

 

 

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter