Gaveideer til værtindegaver, julegaver, adventsgaver og til din egen ønskeseddel

Find værtindegaver og gaveideer i ro og mag

gaveideer

Inspiration til gaveideer  Her kan du i fred og ro, nemt finde gode gaveideer til dig selv og dine nærmeste
 
 
 

vi giver dig inspiration til

gaveideer til værtindegaver, julegaver og din egen ønskeseddelNår julen nærmer sig, er der mange gaver der skal købes, og det sker at man kan blive en smule udfordret på kreativiteten og ideerne til værtindegaverne. Det sker også at man skal finde gaver til en, der aldrig sender en ønskeseddel eller måske du selv mangler ideer til din egen ønskeseddel. Her giver vi dig inspirationen til nemt at finde de gode gaver til enhver lejlighed.

Læs mere

> Gaveindpakning i julen

> Kunde- og bytteservice i julen

> Firmagaver

> Julen 2023

> Køb gaver

Når du skal skrive din egen ønskeseddel til jul eller fødselsdag, sker det at man mangler lidt inspiration. Det kan også være du skal købe værtindegaver og ønsker at prøve noget andet og mere langtidsholbart end en buket blomster eller chokolade. Her giver vi dig inspirationen til køb af dine gaver til enhver lejlighed.
Hos os har du muligheden for at forsøde dine kæres tilværelse med lækre bløde tekstiler. Det er gaver der kan holde lang tid fremover. Tekstiler af naturmaterialer i høj kvalitet, med fokus på æstetik og slow living. Det er velvære og ro. Gaver fra VIIL kunne være en af de gaver der varmer dine nærmeste aller mest.

 
  

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter