Om VIIL - design, godt håndværk og kvalitet

om viil

VIIL er DESIGN OG TEKSTILER TIL dig og DIT HJEM - Slow living, høj kvalitet og naturmaterialer
OM VIIL - Slow living and calm colors
OM VIIL - Naturmarerialer
 

Hvem er viil og hvorfor er vi her:

OM VIIL

Vi designer tekstiler til dig og dit hjem i vores helt eget rolige og naturlige farveunivers, og i bløde og smukke strukturer, som hver især komplimenterer hinanden. Vores tekstiler er skabt i natur materialer i høj kvalitet og designet er klassisk og simplet, og vil derfor altid være relevant i vores foranderlige verden.

> Læs mere om Designer Liv Arbøl her

> Se alle vores VIIL designs her

OM VIIL
VIIL er design af tekstiler til dig og dit hjem. Vi er et dansk firma med passion for tekstiler, høj kvalitet og naturmaterialer.
Min mission er at udvikle og designe tekstiler i naturmaterialer, som understøtter den langsomme livsstil. Vi stræber efter at skabe en virksomhed og et brand hvor der er tid til fordybelse og tid til at skabe kvalitets produkter. Produkter som understøtter slow living, hvor ro og tiden er værdifuld. Altid med fokus på høj kvalitet, godt håndværk, funktionalitet og et langtidsholdbart design.
Kvinden bag VIIL er mig: tøj og tekstil designer Liv Arbøl. Jeg har siden jeg var barn, har haft en særlig kærlighed til tekstiler. Jeg voksede op på landet med en mor der vævede og en far der var arkitekt. Så tekstiler, æstetik, design og naturen har altid været vigtige for mig.
Jeg stiftede VIIL fordi jeg ønsker at skabe designs med fokus på hygge, velvære og ro. Navnet VIIL opstod med udgangspunkt i mit eget navn LIV, stavet bagfra. VIIL udtales[ hvil ]og afspejler mit personlige engagement i mit brand og samtidigt mine design værdier med fokus på slow living, hvile, velvære, hygge og ro.
VIIL er for mig et livsstilsunivers, hvor der er tid til fordybelse, hvile og ro. Jeg designer mindre kollektioner indenfor bolig og slow living livsstil,  som har sin eksistensberettigelse også på lang sigt.
Derfor sammensætter jeg vores kollektioner med meget nøje udvalgte strukturer og farvesammensætninger. Form og snit vil ofte være klassiske og simple, da de er designet til altid, at være aktuelle i vores foranderlige verden.
VIIL er kendt for sine lette og tyndere håndklæder af høj kvalitet, som er designet og produceret i en skøn rolig farvepalette i æstetiske farver, og flotte strukturer. Håndklæderne væves på gamle håndvæve med motor og alle kvaster og snoninger er bundet ved håndkraft.
Hvert håndklæde er unikt, og vævet i naturmaterialer med skønne strukturer, og i naturlige indfarvninger.

Mere bæredygtighed - Når hjertet banker for naturen, som det gør hos mig og VIIL. Så er det nærlæggende også at producere bæredygtigt og økologisk. Vi har hele vejen igennem haft stor fokus på vores kvaliteter, de menneskelige aspekter i en produktion og på at få produceret så bæredygtigt som muligt. Men som en lille virksomhed har det desværre i vores opstartsfase vist sig, at være meget svært at producere endnu mere bæredygtigt med certifikater og i mindre mængder. For et af vores principper er nemlig også - at vi ikke vil overproducere. Vi producerer i små mængder og kun det vi har behov for.
Men svært betyder blot at der er en udfordring der skal tages op. Og det har vi gjort. Vi er nu ved at have etableret samarbejder med flere nye leverandører, som kan sikre os en endnu mere bæredygtig produktion, både for mennesker og miljøet og samtidigt imødekomme vores ønsker om mindre mængder.
Så vi arbejder mod vores mål, om endnu mere bæredygtighed, endnu bedre arbejdsforhold og mere økologi.

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter