Nola håndklæde råhvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1180

Lagerstatus: Ikke på lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Unikt og lækkert tyrkisk håndklæde fra det danske mærke VIIL.
Det er smukt, det er lækkert og det er en fantastisk kvalitet. Dette håndklæde er vævet i tyrkiet efter gamle tyrkiske traditioner og hvert håndklæde er unikt. De tyrkiske håndklæder er vævet i en lettere kvalitet end vi kender fra de normale frotte håndklæder. Men de har de samme egenskaber, de suger vand og er dejlig bløde. De tyrkiske håndklæder er lettere og har derfor også den fordel at de ikke fylder meget og de tørrer hurtigere.
Håndklædet er jaquard vævet og er i en lækker vaflet struktur og det er ren luksus og og kvalitet i 100% bomuld.

Håndklæderne kan du også bruge som tæppe til sofaen, som lækkert tørklæde eller som smart sarong på din ferie eller i sommerhuset.

Tyrkiske håndklæder i en lækker grå nuance med hvide kanter.

Mål ca. bredde: 99,5cm længde: ca.180cm.

Detaljer

Unikt og lækkert tyrkisk håndklæde fra det danske mærke VIIL. Det er smukt, det er lækkert og det er en fantastisk kvalitet. Dette håndklæde er vævet i tyrkiet efter gamle tyrkiske traditioner og hvert håndklæde er unikt. De tyrkiske håndklæder er vævet i en lettere kvalitet end vi kender fra de normale frotte håndklæder. Men de har de samme egenskaber, de suger vand og er dejlig bløde. De tyrkiske håndklæder er lettere og har derfor også den fordel at de ikke fylder meget og de tørrer hurtigere. Håndklædet er jaquard vævet og er i en lækker vaflet struktur og det er ren luksus og og kvalitet i 100% bomuld. Håndklæderne kan du også bruge som tæppe til sofaen, som lækkert tørklæde eller som smart sarong på din ferie eller i sommerhuset. Tyrkiske håndklæder i en lækker grå nuance med hvide kanter. Mål ca. bredde: 99,5cm længde: ca.180cm.

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nola håndklæde råhvid

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter