Designer Liv Arbøl

mød liv

designer og iværksætter Mød Liv, en iværksætter med ambitioner og kærlighed til design.                                    
Liv tegner
Mød Liv Arbøl
 

mød Designer

liv Arbøl

" Det er vigtigt at VIIL altid er i bevægelse, men i et roligt tempo. At vi altid udvikler os og vil gøre det bedre. Både som mennesker, i vores designs og processer og ikke mindst i virksomheden som helhed." - Liv Arbøl

Læs mere

> Vores design dna

> Se vores VIIL designs

Jeg startede VIIL fordi jeg har en passion for tekstiler og design. Jeg ønsker at skabe en modpol til hurtig- og masse produktioner. Jeg savnede selv boligtekstiler og tøj, som understøttede en langsommere livsstil, med fokus på tid til fordybelse og godt gennemarbejdet design. I former og farver der skaber ro, velvære og hygge. Med VIIL ønsker jeg at skabe en virksomhed i bevægelse, men bevægelse i et roligt tempo. En design virksomhed, med ambitioner, men tid til fordybelse.
Jeg er opvokset på landet nær skov og strand med min mor som var væver og min far der var arkitekt. Design, kreativitet og tekstiler har derfor altid været en del af min opvækst. Naturen og ro har altid været vigtige elementer for mig, derfor er de naturligt vigtige elementer i mine designs.
Jeg er uddannet tøj designer og har tidligere arbejdet i modebranchen. Jeg var en del af hamsterhjulet, de mange årlige kollektioner og brug/smid væk kulturen. Denne kultur tiltaler mig ikke. Og derfor er VIIL stærkt forankret i den modsatte grøft og i en anden kultur. Jeg har besluttet at vi i VIIL har tid til fordybelse og arbejdet med materialer og kvaliteter. Vi lancerer nye kollektioner, når vores designs er gennemarbejdede og vi har udvalgt de bedste styles i den helt rigtige sammensætning. Vi stræber efter slow living og ro.

Det er klart, at når man driver en virksomhed, så skal der nye kollektioner på banen og man skal være produktiv. Derfor er det også essentielt at vi gør os umage, at vi planlægger og ved hvor vi er på vej hen. Vi ønsker at være i bevægelse, at udvikle os og arbejder altid på at blive bedre.
VIIL er for mig et livsstilsunivers, hvor slow living, tekstiler og naturmaterialer er vores passion. Jeg elsker design, og går meget op i æstetik. For mig skal et design tale til mine sanser på alle måder. Det skal være smukt at se på, det skal være dejligt at røre ved og have på (hvis det er egnet til at have på)... og det skal naturligvis være funktionelt. Men det skal også være i en farvekombination, hvor jeg føler mig godt tilpas. Jeg kan faktisk blive helt utilpas, hvis jeg træder ind i et rum med stærke farver der for mig "skriger". 
Jeg er selv typen der køber lidt men godt og når jeg køber nyt, så beholder jeg det til det er slidt helt ned. Og hvis det kan gives væk, så gør jeg det. Jeg er gennem de senere år blevet meget bevidst om, at vælge designs og farver, der passer til mig, til mit hjem og til mit liv. Det mener jeg er med til at gøre ens forbrug mere bæredygtigt. Hvis det er en farve eller en form du altid holder af - så holder den også længere i dit hjem eller klædeskab. Jeg køber ikke på samme måde trend baserede produkter, men i stedet produkter der passer ind i min egen stil i de farver og former jeg altid vil elske.
Naturen og naturmaterialer har altid betydet meget for mig. Jeg er vokset op på landet, med marker og vand. Naturmaterialer giver mig ro og følelsen af frihed, og så er naturen det største skattekammer af materialer i fantastiske kvaliteter. Men vi må heller ikke drive rovdrift på naturen.
Derfor opfordrer jeg dig til, - køb god kvalitet, pas godt på det og ha´ det i lang tid. - Det er også bæredygtighed.
 

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter