Missionen med VIIL

missionen

vores mission Er at skabe smukt design af naturmaterialer i god kvalitet, som understøtter en langsommere livsstil.
VIIL Design garnruller i bomuld
VIIL mission - sanselighed og ro
 

vores

mission

Vores formål er at skabe smukt design af naturmaterialer i god kvalitet. Vi ønsker at inspirere dig til en mere bæredygtig livsstil, med vores univers i æstetiske form og farve sammen sætninger. Designs som skaber ro og sanselighed.

Læs mere:

> Mød Liv

> Om vores Design DNA 

> Vores værdier

> Se vores designs

Vi arbejder altid på at skabe smukt design til dig. Design til dig og dit hjem, som skaber ro og sanselighed. VIIL er for os en livsstil med en afslappet og mere bæredygtig tilgang til livet. Det er vores passion og dedikation at skabe æstetiske og brugbare designs, som er holdbare og relevante lang tid frem i tiden. At understøtte en livsstil som er langsommere og mere nærværende. Hvor du ikke skal tage stilling til flygtige trends.
Naturmaterialer er en af grundstenene i VIIL. Vi udvikler produkter af naturmaterialer i den gode kvalitet, som kan holde i lang tid. Vi tester selv alle vores produkter og producerer kun dem vi selv kan stå inde for og som vi elsker. For os er det vigtigt, at designet og kvaliteten lever op til vores standarder og vores filosofi.
Vi arbejder med mindre kollektioner, hvor der er lidt men godt. Vi prøver at inspirere dig til en mere simpel livsstil, hvor det kan være nemmere at træffe et valg. Vi opfordrer altid til at købe kvalitet frem for kvantitet. Og vi opfordrer dig til at købe de farver der passer til dig og dit liv, så det du køber vil have et lang liv hos dig.
Vi arbejder meget målrettet med mindre produktions steder, hvor vi altid sikrer at vi kan producere mindre kollektioner og kvantum af gangen. Vi ønsker ikke at over producere, men kun at producere det der er brug for. Vi går ikke ind for spild.

Vi arbejder altid på at yde dig en god service. Vi ønsker at du skal have en god oplevelse, hver gang du handler med os og når du bruger vores produkter. Vi gør os altid umage. Derfor opfordrer vi også til kommunikation, og til at du kontakter os, hvis du har spørgsmål. Vi vil altid gerne hjælpe dig. Vi ønsker netop, at du ved hvad og hvordan du skal bruge produkterne og hvordan du plejer dem bedst muligt, så de er holdbare på lang sigt.


VISION
Vi ønsker at bidrage til mere bæredygtighed, økologi og bedre arbejdsvilkår. Vi ønsker at skabe mere klarhed og gennemsigtighed i vores måde at arbejde på hos os og i vores industri.
Vi ønsker at skabe nye koncepter på tværs af fag og brancher.

PROFIT
Vores mission skal drive vores forretning og vores profit skal være med til at virkeliggøre vores visioner.

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter