Salg Limited jule edition økologisk køkkenpakke

LIMITED JULE EDITION: Køkkenpakken

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1514

Lagerstatus: På lager

Pris: 734,00 DKK

Special Price 589,00 DKK

Hurtigt overblik

Køkkenpakken indeholder følgende økologiske produkter:
1 x CIO grå/blå viskestykke
1 x BOI hvid/grå viskestykke
1 x CIO grå/grå viskestykke
1 x AIM grå, blå, brun viskestykke
1 x NOLU køkkenhåndklæde, grå
1 x NOLU vaskeklude (3 stk.), grå

Vejl.pris: 734,- / Julepris: 589,- (SPAR 145.-)

Pakken indeholder et helt køkkensæt fyldt med lækre økologiske køkkentekstiler.
Alt sammen i rene og naturlige materialer i klassiske og afdæmpede farver.

CIO, AIM & BOI viskestykkerne er lavet af 100% økologisk bomuld. De er alle vævet, så de bidrager med en høj suge- og tørreevne.

NOLU køkkenhåndklæde og karklude er lavet af 100% økologisk bomuld, vævet i en jaquard vævning, som giver en super fin variation af bløde teksturer sammen med viskestykkerne.

Sættet passer perfekt sammen i både farver og strukturer, og udover at være praktiske hjælpere i køkkenet, bidrager de tilmed til en ny og opløftet stemning i dit køkken.

Detaljer

Køkkenpakken indeholder følgende økologiske produkter: 1 x CIO grå/blå viskestykke 1 x BOI hvid/grå viskestykke 1 x CIO grå/grå viskestykke 1 x AIM grå, blå, brun viskestykke 1 x NOLU køkkenhåndklæde, grå 1 x NOLU vaskeklude (3 stk.), grå Vejl.pris: 734,- / Julepris: 589,- (SPAR 145.-) Pakken indeholder et helt køkkensæt fyldt med lækre økologiske køkkentekstiler. Alt sammen i rene og naturlige materialer, i klassiske og afdæmpede farver. CIO, AIM & BOI viskestykkerne er lavet af 100% økologisk bomuld. De er alle vævet, så de bidrager med en høj suge- og tørreevne. NOLU køkkenhåndklæde og karklude er lavet af 100% økologisk bomuld, vævet i en jaquard vævning, som giver en super fin variation af bløde teksturer sammen med viskestykkerne. Sættet passer perfekt sammen i både farver og strukturer og udover at være praktiske hjælpere i køkkenet, bidrager de tilmed med en ny og opløftet stemning til dit køkken. julegave, julegaver, gaveforslag, gaveideer, julepakker, køkken, jule edition, limited edition, køkken pakke, køkkenpakke, jul, ønsker til køkkenet

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LIMITED JULE EDITION: Køkkenpakken

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter