Salg Limited jule edition - økologisk wellness sæt

LIMITED JULE EDITION: Bad og selvforkælelsespakken

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1513

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.275,00 DKK

Special Price 1.019,00 DKK

Hurtigt overblik

Bad og selvforkælelsespakken indeholder følgende økologiske produkter:
2 x NOLU badehåndklæder, hvid (95x180cm)
3 x NOLU vaskeklude, hvid
1 x EYE øjenpude, lys grå
1 x KOI toilettaske, hvid
Vejl.pris: 1275,- / Julepris: 1.019,- (SPAR 256,-)

Pakken indeholder et helt forkælelsessæt fyldt med lækre økologiske wellness produkter. Alt sammen i rene og naturlige materialer.

NOLU håndklæder og vaskeklude er lavet af 100% økologisk bomuld, vævet i en jaquard vævning, som giver huden en skånsom og let blød peeling, og efterlader den blød og rar.

EYE øjenpuden er lavet af 100% økologisk bomuld, med et betræk som er aftageligt og kan vaskes. Fyldet i puden er 100% økologiske hørfrø, som giver en let tyngde når du bruger puden. En følelse af ro, velvære og afslapning.

KOI toilettasken er lavet af 100% økologisk bomuld og er skabt til dig, som altid mangler plads i toilettasken. Den er rummelig og har praktiske lommer indeni, så du kan holde orden i dine skønhedssager. Toilettasken kan vaskes og den måler 33x25cm.

Sættet passer perfekt til selvforkælelse og wellness dage.Tekstilerne bidrager til spafølelsen og opfordrer dig til at huske på, at tage dig lidt mig-tid, så du får ro og balance.

Detaljer

Bad og selvforkælelses pakken indeholder følgende økologiske produkter: 2 x NOLU badehåndklæder, hvid (95x180cm) 1 x NOLU vaskeklude (3 stk.), hvid 1 x EYE øjenpude, lys grå 1 x KOI toilettaske, hvid Vejl.pris: 1275,- / Julepris: 1.019,- (SPAR 256,-) Pakken indeholder et helt forkælelsessæt fyldt med lækre økologiske wellness produkter. Alt sammen i rene og naturlige materialer. NOLU håndklæder og vaskeklude er lavet af 100% økologisk bomuld, vævet i en jaquard vævning, som giver huden en skånsom og let blød peeling, og efterlader den blød og rar. EYE øjenpuden er lavet af 100% økologisk bomuld, med et betræk som er aftageligt og kan vaskes. Fyldet i puden er 100% økologiske hørfrø, som giver en let tyngde når du bruger puden. En følelse af ro, velvære og afslapning. KOI toilettasken er lavet af 100% økologisk bomuld, og er skabt til dig, som altid mangler plads i toilettasken. Den er rummelig og har praktiske lommer indeni, så du kan holde lidt system i dine skønhedssager. Toilettasken kan vaskes og den måler 33x25cm. Sættet passer perfekt til selvforkælelse og wellness dage på badeværelset. Tekstilerne bidrager til spa følelsen og opfordrer dig til at huske på at tage dig lidt mig-tid, så du får ro og balance. julegave, julegaver, gaveforslag, gaveideer, julepakker, bad, selvforkælelse, jule edition, limited edition, badeværelses pakke, badeværelsespakke, jul, ønsker til badeværelset, ønsker til selvforkælelse

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LIMITED JULE EDITION: Bad og selvforkælelsespakken

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter