Kunde- og bytteservice - Har du brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig.

Bytte- og kundeservice julen

Kunde- og bytteservice

BYTTE & KUNDE SERVICE  Vi gør os altid umage for at du får en god oplevelse, når du handler hos os. Vi sætter en ære i at levere den bedste service til dig
 
 

kundeservice

hos os er det nemt og bekvemt at købe julegaver


Når man køber julegaver, adventsgaver og værtindegaver til sig selv eller andre, er det altid rart at vide hvordan man nemmest handler. Vi forsøger at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi sætter en ære i at yde dig god service, så du på betryggende vis nemt kan handle dine gaver hos os.

Læs mere

> Ønskeseddel og gaveinspiration

> Firmagaver

> Julen 2023

> Gratis gaveindpakning

> Køb gaver

 

GRATIS LEVERING Fra d.28/11 og hele december måned tilbyder vi muligheden for gratis levering v. varekøb for 300kr. eller derover. 
GRATIS GAVEINDPAKNING Vi pakker dine gaver fint ind hvis du ønsker det. Skriv i "kommentarfeltet" ved check out, hvis du ønsker gratis indpakning.
UDVIDET BYTTESERVICE Alle julegaver kan nemt byttes og returneres til og med 30/1 2024.
Når du bestiller hos os, sender vi automatisk et returlabel med i kassen, som du kan bruge ved en evt. ombytning eller returnering. Skulle du mangle dit returlabel, eller hvis du køber flere gaver som skal byttes af forskellige gavemodtagere - så skriv en mail til os på info@viil.dk - så sender vi dig et ekstra label. Når vi modtager returforsendelsen, modregner vi portoen for returforsendelsen, da den er for egen regning. Men vi tilbagebetaler dig hele beløbet for varen, samt beløbet for den oprindelige forsendelse (hvis du har betalt for fragt). Beløbet vi modregner for returfragt er 49kr. Hvis du benytter dig af vores label. Hvis varen returneres, sætter vi pengene tilbage på det betalingskort, der blev brugt ved bestillingen i vores webshop.
LEVERING INDEN JUL - ønsker du levering inden jul, skal vi modtage din bestillling senest d.20 december kl.10, hvis bestillingen skal sendes med post. Vi efterstræber at levere din bestilling indenfor 1-3 hverdage, som er vores normale leveringstid gennem PostDanmark.

KONTAKT VORES SØDE KUNDESERVICE - Det er meget vigtigt for os, at du har en god oplevelse ved at handle med os. Vi stræber altid efter at yde dig den bedste service. Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os - vi er altid klar til at hjælpe dig.

Send en mail til os: info@viil.dk 

Ring til os: 70707199

Telefon åbningstider
Hverdage: 9-15
Lørdage, søndage og helligdage: Lukket

Har du spørgsmål til vores generelle samhandelsbetingelser kan du læse mere her

Vi ønsker dig en rigtig god julegave shopping.


 


 

 


 


 

 

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter