Køkkenhåndklæde NOLU - sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1213

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK

Hurtigt overblik

Økologisk køkkenhåndklæde lavet af 100% økologiske bomuldsfibre.
Strukturen i vævningen bidrager til den gode sugeevne, designet er nordisk med fokus på funktion.
Håndklædet er hurtigtørrende og farven er sort, hvilket også er meget praktisk i køkkenet.

Dette håndklæde kan i stedet også bruges som gæstehåndklæde og håndklæde på badeværelset. Det har den rette størrelse til begge formål. Der er stropper 2 steder på håndklædet, så det kan hænge på flere måder.

Vores NOLU serie findes i flere størrelser. De er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre. Samtidigt fylder de mindre i vaskemaskinen og du kan have flere i maskinen af gangen.


Fakta:
Mål: 40x100 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Økologisk køkkenhåndklæde lavet af 100% økologiske bomuldsfibre. Strukturen i vævningen bidrager til den gode sugeevne, designet er nordisk med fokus på funktion. Håndklædet er hurtigtørrende og farven er sort, hvilket også er meget praktisk i køkkenet. Dette håndklæde kan i stedet også bruges som gæstehåndklæde og håndklæde på badeværelset. Det har den rette størrelse til begge formål. Der er stropper 2 steder på håndklædet, så det kan hænge på flere måder. Vores NOLU serie findes i flere størrelser. De er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre. Samtidigt fylder de mindre i vaskemaskinen og du kan have flere i maskinen af gangen. Fakta: Mål: 40x100 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye køkkenhåndklæde, køkken håndklæder, køkkenhåndklæder, køkken håndklæde, små håndklæder, lille håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske køkkenhåndklæder, økologiske gæstehåndklæder, håndklæder, håndklæde, økologisk gæstehåndklæde, gæstehåndklæde, gæstehåndklæder, økologisk gæstehåndklæde

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Køkkenhåndklæde NOLU - sort

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter