Gæstehåndklæde LAI

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1215

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK

Hurtigt overblik

Gæstehåndklæde eller håndklæde til køkkenet - det bæredygtige valg, lavet af 100% økologiske bomuldsfibre.
Designet med fokus på funktion, høj sugeevne og hurtig tørring. Samtidigt er farverne og vævningen smuk og kan give dit køkken nyt liv.

Kan bruges både på badeværelset som gæstehåndklæde og som køkkenhåndklæde.
Der er to stropper i, så det kan hænge på flere måder.

Vælg det økologiske håndklæde, som er det mere bæredygtige valg. De er vævet af økologiske bomuldsfibre. De fylder også mindre i vaskemaskinen, da de vejer og fylder mindre, derfor kan du have flere i maskinen af gangen.

Fakta:
Mål: 40x100 cm.
Vægt: 240g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Gæstehåndklæde eller håndklæde til køkkenet - det bæredygtige valg, lavet af 100% økologiske bomuldsfibre. Designet med fokus på funktion, høj sugeevne og hurtig tørring. Samtidigt er farverne og vævningen smuk og kan give dit køkken nyt liv. Kan bruges både på badeværelset som gæstehåndklæde og som køkkenhåndklæde. Der er to stropper i, så det kan hænge på flere måder. Vælg det økologiske håndklæde, som er det mere bæredygtige valg. De er vævet af økologiske bomuldsfibre. De fylder også mindre i vaskemaskinen, da de vejer og fylder mindre, derfor kan du have flere i maskinen af gangen. Fakta: Mål: 40x100 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye køkkenhåndklæde, køkken håndklæder, køkkenhåndklæder, køkken håndklæde, små håndklæder, lille håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske køkkenhåndklæder, økologiske gæstehåndklæder, håndklæder, håndklæde, økologisk gæstehåndklæde, gæstehåndklæde, gæstehåndklæder, økologisk gæstehåndklæde

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gæstehåndklæde LAI

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter