Julegaveideer og ønskeseddel 2023

 

Julen 2017 VIIL design

julen 2023

julen er tid til forkælelse  Tid til hygge og tid til at forkæle dine nærmeste og dem du holder af med gode gaver
 

gaver og god service

slip for stress og jag

få tid til nærværJulen er hjerternes tid. Det er tiden hvor du kan forkæle dine nærmeste og dem du holder af, med gaver og din tilstedeværelse. Det er tiden til familiesammenkomster og hyggelige vinteraftener, hvor familien samles.

Læs mere

> Ønskeseddel og gaveinspiration

> Gaveindpakning i julen

> Kunde- og bytteservice i julen

> Firmagaver

> Køb gaver

 

For mange er julen en travl tid. Hvor der er mange arrangementer og sammenkomster. Der er mange gaver der skal købes, både julegaver, værtindegaver, pakkekalendergaver og adventsgaver. Der er meget der skal nås. Der er flere sammenkomster, både sammen med familien, venner og kollegaer. Julen er hjerternes tid, hvor du kan forkæle dine nærmeste med gode gaver og din tilstedeværelse.
Når du skal finde de helt rigtige julegaver, den helt rigtige julegave til mor eller far, julegave til kæresten eller julegaven til din kone eller mand, ønsker de fleste at give den personlige gave. De fleste ønsker også at undgå stress og jag og samtidigt have tid til nærvær.
Vi kan hjælpe dig.
Hos os kan du købe alle de gode bløde julegaver og værtindegaver, med sikkerhed for den gode kvalitet og den bedste service.
Læs med på vores links til venstre, hvor vi giver dig inspiration til gode ønsker til din egen ønskeseddel, til værtindegaverne i julemånederne og til julegaver til den der aldrig ønsker sig noget. Læs også om vores gratis gaveindpakning og flere praktiske oplysninger.
Vi ønsker dig en rigtig dejlig jul.
 
 
 

 

 

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter