Håndklæde NOLU - sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1210

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK

Hurtigt overblik

Bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld.
Vores serie af NOLU håndklæder er vævet i en lækker struktur, som giver dig en meget mild følelse af peeling mod din hud. Håndklædet bidrager med en rigtig god sugeevne og er samtidigt hurtigtørrende.

Vores NOLU serie findes i flere størrelser. De er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre. Samtidigt fylder de mindre i vaskemaskinen og du kan have flere i maskinen af gangen.


Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld. Vores serie af NOLU håndklæder er vævet i en lækker struktur, som giver dig en meget mild følelse af peeling mod din hud. Håndklædet bidrager med en rigtig god sugeevne og er samtidigt hurtigtørrende. Vores NOLU serie findes i flere størrelser. De er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre. Samtidigt fylder de mindre i vaskemaskinen og du kan have flere i maskinen af gangen. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde NOLU - sort

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter