Håndklæde NOLU - hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1317

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK

Hurtigt overblik

Økologisk håndklæde - skabt af 100% økologisk bomuld.
Den lækre vævede struktur, gode sugeevne og den høje kvalitet af naturmaterialer, bidrager til en høj suge- og tørreevne. Og teksturen giver samtidigt en meget mild peelende effekt mod huden, som kan hjælpe med skånsomt at fjerne de døde hudceller.

Designet er lyst og nordisk og giver en stemning af spa og velvære på dit badeværelse og ligger op til og mig-tid og rolige stunder.

Vores serie af NOLU håndklæder findes i flere størrelser. Hvor dette håndklæde er mellemstørrelsen. Findes også i stort badelagen og et mindre gæstehåndklæde.

NOLU håndklæderne er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre, de fylder mindre i vaskemaskinen og du kan derfor også have flere i maskinen af gangen.

Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Økologisk håndklæde - skabt af 100% økologisk bomuld. Den lækre vævede struktur, gode sugeevne og den høje kvalitet af naturmaterialer, bidrager til en høj suge- og tørreevne. Og teksturen giver samtidigt en meget mild peelende effekt mod huden, som kan hjælpe med skånsomt at fjerne de døde hudceller. Designet er lyst og nordisk og giver en stemning af spa og velvære på dit badeværelse og ligger op til og mig-tid og rolige stunder. Vores serie af NOLU håndklæder findes i flere størrelser. Hvor dette håndklæde er mellemstørrelsen. Findes også i stort badelagen og et mindre gæstehåndklæde. NOLU håndklæderne er et mere bæredygtigt valg af håndklæde, da de er vævet af økologiske bomuldsfibre, de fylder mindre i vaskemaskinen og du kan derfor også have flere i maskinen af gangen. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde NOLU - hvid

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter