Håndklæde NOLU - grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1211

Lagerstatus: På lager

229,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld.
NOLU bomuldshåndklæder giver dig en skøn følelse mod huden. Deres sugeevne er i top og du får en meget mild peelende følelse mod huden, som skånsomt hjælper dig med at fjerne døde hudceller.
Strukturen i håndklædet øger sugeevnen og samtidigt er håndklædet hurtigtørrende.

Vores NOLU serie er et mere bæredygtigt valg af håndklæde. De er lettere i fylde og vægt og fylder derfor mindre i vaskemaskinen, så du kan have flere i af gangen. Samtidigt er håndklæderne vævet af økologiske bomuldsfibre.

Vores NOLU serie findes i flere størrelser.

Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Stort bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld. NOLU bomuldshåndklæder giver dig en skøn følelse mod huden. Deres sugeevne er i top og du får en meget mild peelende følelse mod huden, som skånsomt hjælper dig med at fjerne døde hudceller. Strukturen i håndklædet øger sugeevnen og samtidigt er håndklædet hurtigtørrende. Vores NOLU serie er et mere bæredygtigt valg af håndklæde. De er lettere i fylde og vægt og fylder derfor mindre i vaskemaskinen, så du kan have flere i af gangen. Samtidigt er håndklæderne vævet af økologiske bomuldsfibre. Vores NOLU serie findes i flere størrelser. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde NOLU - grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter