Håndklæde LAI

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1212

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK

Hurtigt overblik

Smukt bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld.
LAI er bomuldshåndklædet der med sit smukke design og klassiske farver, giver nyt liv til dit badeværelse. Samtidigt kan du regne med den gode sugeevne, som blidt tørrer vandet af din hud.
Håndklædet er praktisk i farven og det tørrer meget hurtigt efter brug.

Vores LAI serie er alle vævet af 100% økologiske bomuldsfibre. De er derfor et mere bæredygtigt valg af håndklæde. Deres fylde og vægt er mindre og derfor fylder de mindre i vaskemaskinen, og du kan have flere i maskinen end normalt.

Vores LAI serie findes i flere størrelser.

Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vægt: 240g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Smukt bomuldshåndklæde i 100% økologisk bomuld. LAI er bomuldshåndklædet der med sit smukke design og klassiske farver, giver nyt liv til dit badeværelse. Samtidigt kan du regne med den gode sugeevne, som blidt tørrer vandet af din hud. Håndklædet er praktisk i farven og det tørrer meget hurtigt efter brug. Vores LAI serie er alle vævet af 100% økologiske bomuldsfibre. De er derfor et mere bæredygtigt valg af håndklæde. Deres fylde og vægt er mindre og derfor fylder de mindre i vaskemaskinen, og du kan have flere i maskinen end normalt. Vores LAI serie findes i flere størrelser. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde LAI

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter