Håndklæde LAI - Beige

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1414

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK

Hurtigt overblik

Håndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet er vævet i bløde harmoniske nuancer, og har en smuk ægkant i siderne. Håndklædet har en rigtig god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring.


Skab et velvære-rum på dit badeværelse, hvor håndklæderne er med til at forkæle øjnene og skabe den rette stemning og følelse. Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad.
Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et mere miljøvenligt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor fylder de ikke meget i vaskemaskinen og så tørrer de hurtigt ved lufttørring.
Go to the beach - Du kan også bruge det som strandhåndklæde.

Vores LAI serie findes i flere størrelser.

Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Håndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet er vævet i bløde harmoniske nuancer, og har en smuk ægkant i siderne. Håndklædet har en rigtig god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring. Skab et velvære-rum på dit badeværelse, hvor håndklæderne er med til at forkæle øjnene og skabe den rette stemning og følelse. Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad. Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et mere miljøvenligt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor fylder de ikke meget i vaskemaskinen og så tørrer de hurtigt ved lufttørring. Go to the beach - Du kan også bruge det som strandhåndklæde. Vores LAI serie findes i flere størrelser. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde LAI - Beige

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter