Håndklæde AIM - grå/blå/brun/sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1286

Lagerstatus: Ikke på lager

249,00 DKK

Hurtigt overblik

Smukt 100% økologisk håndklæde.
AIM er bomuldshåndklædet der med sit nordiske og æstetiske design, byder naturen og roen ind i dit badeværelse. Håndklædet har en rigtig god sugeevne, det lufttørrer hurtigt og det giver dig komfort og velvære.

Vores AIM serie findes i 3 størrelser og er alle vævet af 100% økologiske bomuldsfibre. De er derfor et bæredygtigt valg af håndklæde. Deres fylde og vægt er mindre, du kan derfor have flere i maskinen af gangen end normalt. De lufttørrer meget hurtigt og du kan derfor reducere brugen af tørretumbler.

Vores AIM serie findes i flere størrelser.

Fakta:
Mål: 70x130 cm.
Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold
100% økologisk bomuld
Vægt: 240g/m2
Low impact dye

Detaljer

Smukt 100% økologisk håndklæde. AIM er bomuldshåndklædet der med sit nordiske og æstetiske design, byder naturen og roen ind i dit badeværelse. Håndklædet har en rigtig god sugeevne, det lufttørrer hurtigt og det giver dig komfort og velvære. Vores AIM serie findes i 3 størrelser og er alle vævet af 100% økologiske bomuldsfibre. De er derfor et bæredygtigt valg af håndklæde. Deres fylde og vægt er mindre, du kan derfor have flere i maskinen af gangen end normalt. De lufttørrer meget hurtigt og du kan derfor reducere brugen af tørretumbler. Vores AIM serie findes i flere størrelser. Fakta: Mål: 70x130 cm. Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold 100% økologisk bomuld Vægt: 240g/m2 Low impact dye badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske strandhåndklæder, håndklæder, håndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Håndklæde AIM - grå/blå/brun/sort

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter