Peelingsæt fra VIIL
Køb produkter til dig selv eller til dine KÆRE HOS VIIL  Få lækker gave med til dig selv - værdi op til 150kr.
 
 
 Gaver fra VIIL DesignGaveindpakning fra VIIL Design

ekstra til dig:

FÅ gratis LÆKKER gave


Når du køber bolig tekstiler som en gave til dig selv og dit hjem eller når du køber gaver her til en du har kær, så handler det om at give og glædes. Om at få skabt en hyggelig stemning i dit hjem med vores produkter og om at vise dem du holder af, at de er vigtige for dig. Vi vil også gerne vise dig, at du er vigtig for os. Derfor pakker  vi overraskelser ind til dig, og sender med din bestilling, når du køber hos os. 

 

Se vores sortiment

Håndklæder

Viskestykker

Plaider

Karklude / vaskeklude

Puder

Tasker

Illustrationer / Prints

Sengetøj

 

VI HAR FORBEREDT OVERRASKELSER TIL DIG, FORDI VI HAR DIG KÆR -  Når du køber VIIL produkter hos os, indpakker vi altid fint din bestilling og samtidigt giver vi dig en gave med, som vi har udvalgt til dig. Du skal ikke gøre noget, - gaven udløses automatisk og den bliver sendt med sammen med din bestilling.
KØB PRODUKTER FOR 300,- - Få en produktprøve / sample med Når du køber produkter for 300,- får du en udvalgt produktprøve med. Vores produktprøver / samples, er produkter som er lavet som prøver for os eller det er produkter vi har frasorteret, og som derfor ikke sælges. De kan have små skønhedsfejl. De kan være lidt skæve eller de kan have andre små skavanker. Men de fejler ingenting, de fungerer fint og er stadigvæk smukke og fuldt funktionsdygtige. Vi har valgt at forære dem til dig som en lille gave, for at glæde dig. Og fordi vi går ind for at bruge det vi har, og ikke bare smide væk. Når det sagtens kan glæde og gøre nytte hos dig. #merebæredygtighed 
KØB PRODUKTER FOR 500,- - Få et lækkert peelingsæt med (værdi 150,) Når du køber produkter for 500,- eller derover. Får du et af vore lækre peelingsæt med. 
Naturlig 100% mandelolie 50ml.
Peelinghandske
Lavasten
Peeling guide
Peelingsættet kan du bruge når du laver din egen hjemmespa, hvor du trækker stikket helt ud. Eller du kan bruge sættet til hverdag i brusebadet. Det er virkelig en skøn luksus og forkælelse, og din krop vil elske dig for det. Peelingsættet bruger du til at fjerne de døde hudceller fra kroppen og olien giver den gode fugt til din krop. Du kan også vælge at give sættet som ekstra gave eller værtinde gave.
VI PAKKER ALTID IND Når du bestiller VIIL Produkter her på vores webshop, sørger vi altid for en fin indpakning til dig. 
Køb gaver til dig selv eller dem du holder af og få en af ekstra gaverne med: KØB VIIL PRODUKTER OG FÅ EN GAVE

 
 


 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter