Blode handklaeder er gode gaver og kan bruges af enhver

GAVER

GODE GAVER er en god måde at sige TAK på. Tak for en særlig indsats, tak for et fantastisk samarbejde, tak for hjælpen.
Gaveæsker til dine medarbejdere og samarbejdspartnere
Bomuldsplante
 

gaver til ERHVERV:

giv den rigtige gave

At sige tak til kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere, kollegaer, venner og familie bliver altid påskønnet. De fleste elsker at få gaver. Alle ønsker at føle sig værdsat. En gave fra VIIL kan være med til at bevare gode relationer og det videre samarbejde.

 

Se vores sortiment

Håndklæder

Viskestykker

Plaider

Karklude / vaskeklude

Puder

Tasker

Illustrationer / Prints

 

 

 

 

DIN TID ER VIGTIG, Alle vil gerne give en gave, som modtageren bliver glad for og som bliver husket. Det kan tage meget tid at finde og sammensætte den rigtige gave og til den rigtige pris. VIIL kan hjælpe dig. Så du og dit firma bliver den glade giver af en flot og personlig gave.
VI SAMMENSÆTTER GAVEÆSKER ud fra dine ønsker og dit budget. Vi har ingen minimumsbestillinger. Så du kan bestille fra én æske og op. Vi leverer året rundt - ved højtider, jubilæer, receptioner, fødselsdage og andre mærkedage. Vores produkter og gaver til erhvervs kunder leveres i elegante gaveæsker, der viser at du ønsker at opretholde den gode og nære forbindelse til dine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.
KAN BRUGES HVER DAG AF ENHVER En gave fra VIIL tilkendegiver kvalitet og smukt design. Vores produkter er anvendlige for alle. Vores designs er høj kvalitet til hjemmet. VIIL designs komplimenterer og supplerer det nordiske og moderne hjem. Vores produkter er gennemarbejdede og fremstillet i naturmaterialer af højeste kvalitet.

 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD OG FORSLAG AF GAVEÆSKER TIL ERHVERV

Mail: info@viil.dk

Tlf. 7070 7199

 

Er du privatkunde, så pakker vi naturligvis også fint ind og hjælper dig med at finde den helt rigtige gave - du kan læse mere om vores skønne gavemuligheder for dig lige her.

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter