Gæstehåndklæde NOLU - hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1318

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK

Hurtigt overblik

Hvidt økologisk gæstehåndklæde lavet af 100% økologiske bomuldsfibre.
Strukturen i vævningen og den gode kvalitet af naturlige fibre, bidrager til den gode sugeevne. Designet er nordisk, let og lyst, hvilket bidrager til en spa-stemning og lethed på badeværelset.

Håndklædet er hurtigtørrende og kan lufttørre på under 20min. under de rette tørreforhold.

Vores NOLU serie findes i flere størrelser. Dette håndklæde er den mindste størrelse af NOLU håndklæderne, hvor der også findes en mellem størrelse, og et badelagen.

Der er stropper 2 steder på håndklædet, så det kan hænge på flere måder.

Fakta:
Mål: 40x100 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
100% økologisk bomuld
Low impact dye

Detaljer

Hvidt økologisk gæstehåndklæde lavet af 100% økologiske bomuldsfibre. Strukturen i vævningen og den gode kvalitet af naturlige fibre, bidrager til den gode sugeevne. Designet er nordisk, let og lyst, hvilket bidrager til en spa-stemning og lethed på badeværelset. Håndklædet er hurtigtørrende og kan lufttørre på under 20min. under de rette tørreforhold. Vores NOLU serie findes i flere størrelser. Dette håndklæde er den mindste størrelse af NOLU håndklæderne, hvor der også findes en mellem størrelse, og et badelagen. Der er stropper 2 steder på håndklædet, så det kan hænge på flere måder. Fakta: Mål: 40x100 cm. Vævet i Indien 100% økologisk bomuld Low impact dye køkkenhåndklæde, køkken håndklæder, køkkenhåndklæder, køkken håndklæde, små håndklæder, lille håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske køkkenhåndklæder, økologiske gæstehåndklæder, håndklæder, håndklæde, økologisk gæstehåndklæde, gæstehåndklæde, gæstehåndklæder, økologisk gæstehåndklæde

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gæstehåndklæde NOLU - hvid

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter