Gæstehåndklæde AIM - beige/gul/grå/off white

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1418

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK

Hurtigt overblik

Gæstehåndklædet er blødt, hurtigtørrende og har en høj sugeevne. Håndklædet har vævede striber, i bløde harmoniske farver med en smuk ægkant i siderne som finish.Håndklædet emmer af nordisk natur og sanselig æstetik.
Det er vævet af 100% økologisk bomuld, det er lettere i vægt og fylder mindre i vaskemaskinen og det tørrer lynhurtigt ved lufttørring, så du kan mindske brugen af tørretumbler. Det gør dem til et mere miljøvenligt valg.

Håndklædet har 2 stropper - både en strop på langsiden og én på den korte side. Så det kan hænge på flere måder.

AIM findes i flere størrelser


Fakta:
Mål: 40x100 cm.
100% økologisk bomuld
Low impact dye
Vævet i Indien under ansvarlige forhold

Detaljer

Gæstehåndklædet er blødt, hurtigtørrende og har en høj sugeevne. Håndklædet har vævede striber, i bløde harmoniske farver med en smuk ægkant i siderne som finish.Håndklædet emmer af nordisk natur og sanselig æstetik. Det er vævet af 100% økologisk bomuld, det er lettere i vægt og fylder mindre i vaskemaskinen og det tørrer lynhurtigt ved lufttørring, så du kan mindske brugen af tørretumbler. Det gør dem til et mere miljøvenligt valg. Håndklædet har 2 stropper - både en strop på langsiden og én på den korte side. Så det kan hænge på flere måder. AIM findes i flere størrelser Fakta: Mål: 40x100 cm. 100% økologisk bomuld Low impact dye Vævet i Indien under ansvarlige forhold køkkenhåndklæde, køkken håndklæder, køkkenhåndklæder, køkken håndklæde, små håndklæder, lille håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske køkkenhåndklæder, økologiske gæstehåndklæder, håndklæder, håndklæde, økologisk gæstehåndklæde, gæstehåndklæde, gæstehåndklæder, økologisk gæstehåndklæde

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Gæstehåndklæde AIM - beige/gul/grå/off white

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter