Formsyet lagen SEH 140x200cm - Mørk blå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1383

Lagerstatus: På lager

449,00 DKK

Hurtigt overblik

Dette lagen er syet med elastik rundt i kanten, for at det kan passe optimalt og slutte tæt rundt om din madras, så du undgår at det krøller og samler sig under dig i folder når du skal sove.

Faconsyet mørke blåt lagen af 100% økologisk bomuld. Lagnet passer til en seng der måler 140x200cm.
Den økologiske bomuld som vi har brugt i vævningen, er blød og føles godt mod huden, den er åndbar og kan lede fugt væk og det er samtidigt et naturmateriale som er økologisk dyrket, så du kan sove med ren samvittighed.


Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 140x200 +30cm. ombuk/kant
Afslutning: Elastik
Farvning: Low impact dye
Vævet og skabt under etiske forhold i Indien

Detaljer

Dette lagen er syet med elastik rundt i kanten, for at det kan passe optimalt og slutte tæt rundt om din madras, så du undgår at det krøller og samler sig under dig i folder når du skal sove. Faconsyet mørke blåt lagen af 100% økologisk bomuld. Lagnet passer til en seng der måler 140x200cm. Den økologiske bomuld som vi har brugt i vævningen, er blød og føles godt mod huden, den er åndbar og kan lede fugt væk og det er samtidigt et naturmateriale som er økologisk dyrket, så du kan sove med ren samvittighed. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 140x200 +30cm. ombuk/kant Afslutning: Elastik Farvning: Low impact dye Vævet og skabt under etiske forhold i Indien Lagen, lagner, lagener, faconlagen, formsyet lagen, facon lagen,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Formsyet lagen SEH 140x200cm - Mørk blå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter