VIIL - vores design dna og kvalitet

design dna

VIIL DESIGN DNA - VIIL har passion for design i tekstiler, slow living og naturmaterialer.
VIIL Design DNA - Liv
VIIL Design DNA - beskrivelse
 

Design dna og produktværdier:

viil Design

Når vi designer nye kollektioner og mindre serier, tager vi altid udgangspunkt i vores design dna og produktværdier. De går hånd i hånd, og alle vores produkter lever op til de standarder og krav vi har til den gode kvalitet og gennemarbejdede produkter.

> Se alle vores VIIL designs her

> Læs mere om vores værdier og hvem vi er

Vi skaber produkter som vi ønsker skal have en lang levetid hos dig. Derfor har vi meget fokus på designet og kvaliteten. Vi arbejder ud fra vores produktværdier, for altid at sikre os at designet opnår den ønskede helhed og bæredygtighed. Kvalitet og design har meget at sige for et produkts holdbarhed, både hvad angår materiale kvaliteten, men også i farvevalg og form. Da det ene ikke kan stå alene, hvis ønsket er en lang levetid.

Vi designer og skaber produkter, hvor kvalitet, enkelthed, funktion, komfort og æstetik forenes. Vores ideer kommer til live i vores produkter ud fra vores design fundament og værdier. Essensen af VIIL er vores lyst til at skabe et roligt univers, med tid til tid. At opdage, lysten til at skabe - nye kombinationer af farver og strukturer, som ender ud i et tidløst og gennemarbejdet design. Vi stræber altid efter at gøre det til et design, der kan leve videre i din og vores verden både nu, men også sådan at designet har sin eksistensberettigelse på lang sigt i vores foranderlige verden.
Vi producerer i små mængder, så vi bedst muligt sikrer os, at vi ikke over producerer. Det er vigtigt for os, at vi minimerer spild. Vi stræber altid efter at gøre det bedst muligt. Derfor forfiner og forbedrer vi altid et produkt, hvis vi synes det skal finjusteres, inden vi reproducerer, så det tilpasses tidens silhuet i farver og form. Det gør vi ud fra vores egne erfaringer med designet, men også udfra dine input. Flere af vores designs er klassikere, som vi altid har i vores sortiment. Det er de fordi de stadigvæk er relevante i deres design, form og farvevalg.

 


 

 

 

 

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter