Illustrationer og prints

Illustrationer - giver dit hjem personlighed

Vores flotte trykte illustrationer er indrammet i fine trærammer og du kan selv vælge imellem forskellige træsorter. På den måde kan du få det udtryk, der passer lige til dig og den stil du ønsker i dit hjem.

Med illustrationer og tegninger, giver du virkelig dit hjem et personligt udtryk og kan skabe en stemning der kun findes i DIT hjem.

 

 

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Illustration i ramme - søhest

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 DKK

Illustration i ramme - fugl

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 DKK

Illustration i ramme - sommerfugl

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 DKK

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Illustrationer med ramme 

Vores illustrationer er dyremotiver, der er håndtegnede med sort tusch, som giver dem et enkelt og rent udtryk. Herefter er de trykt på 140gr. ubleget genbrugspapir, som udover at være miljøvenligt, også giver dem endnu mere personlighed og blødhed til det sort/hvide rene udtryk.

De flotte dyremotiver med de smukkeste mønstre i, er tegnet af kunstner Amalie Arbøl.

Lækre træ rammer

Alle vores nye illustrationer er indrammet i trærammer fra Nordic slim line, som er kendte for deres gode kvalitet og lækre udtryk. Med disse rammer kan du både hænge billederne på væggen, eller du kan stille dem på hylder eller borde. Sådan får du den bedste mulighed for at tilpasse dem til dit hjem, og lige præcist der hvor du ønsker dem.

Tegninger i din indretning

Når du skal finde billeder til væggen og skal placere dem i din bolig, bør du overveje hvor i dit hjem de passer sig bedst. Skal de nye illustrationer hænge i stuen, i køkkenet, i gangen, på badeværelset i soveværelset eller i et andet rum ? 

Vores billeder i ramme er alle lavet i god kvalitet og i farveskalaer der passer godt ind i de nordiske hjem. Mange af dem er i sort og hvide farver, og er derfor ret nemme at placere i de fleste hjem. Vores billeder og plakater kan også med de neutrale og nordiske farver give den visuelle ro. Men samtidigt give rummet personlighed og kant.

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter