Dansk blog om boligtilbehør, tekstiler, interiør og design

Ferietid og kvalitetstid

Ferietid & kvalitetstid

Når sommeren er over os, har vi en fantastisk evne til at gå lidt ned i gear. Det er sikkert fordi vi ved at der er en dejlig sommerferie i vente. For de fleste er ferie = kvalitetstid og noget vi altid ser frem til.

Her fortæller jeg om hvad jeg glæder mig til denne sommer, mit specielle ferie sted som jeg elsker og hvad kvalitetstid er for mig.

 

Læs mere...

Økologiske håndklæder - Derfor er økologiske håndklæder bedre

Økologiske håndklæder - derfor er de bedre for dig

Du har måske hørt snak om at der findes konventionel bomuld og økologisk bomuld, som bruges til fx. håndklæder. Her fortæller jeg lidt om hvorfor den økologiske bomuld er bedre, hvad det kan gøre for andre og hvad det gør for dig som menneske.

Læs mere...

Hammam håndklæder vinder over tyk frotté

Hammam håndklæder vinder

Skal man sætte tingene lidt firkantet op, så vil hammam håndklæder klart være en vinder, når kampen er mod de tykke frotté håndklæder. Der er flere årsager til at mange efterhånden vælger at "konvertere" og udskifte deres tykke frotté håndklæder med de tyndere hammam håndklæde varianter. Jeg fortæller her hvorfor.

Læs mere...

Opgør med brug-og-smid-væk kulturen

Jeg var nødt til at gøre noget

Da jeg arbejdede som designer indenfor modebranchen for år tilbage, var jeg en del af en hurtig industri. En industri hvor alting går stærkt og hvor mange årlige kollektioner blev en del af arbejdet. Men det var samtidigt et møde med brug-smid-væk-kulturen, hvor det omhandlede mængderne af nye styles, at skabe så mange som muligt uden de store tanker på holdbarhed eller bæredygtighed. Det var uden tvivl både en tid og en branche hvor "more is more".

Læs mere...

Tekstiler med lang holdbarhed

Boligtekstiler og tøj med lang holdbarhed

Som designer med erfaring indenfor tekstiler, ved jeg at der er forskel på holdbarheden af tekstiler. Der er flere faktorer der er afgørende for dine boligtekstilers holdbarhed, og også hvor længe dit tøj holder. Jeg fortæller her hvordan vi tænker længere holdbarhed ind i vores produkter når vi designer, til gavn for dig og for vores miljø.

Læs mere...

Kender du alle fordelene ved hamam håndklæder fra VIIL ?

Læs her om alle fordelene...

Kært barn har mange navne - og det samme har vores skønne tyrkiske hamam håndklæder. Hvis du bruger håndklæder hver dag, og det tror jeg faktisk de fleste af os gør.... (håber jeg alle gør).... - Ja, så synes jeg bare at du skal kende alle de andre fordele der OGSÅ er ved vores håndklæder. Her afslører jeg hvilke...

Læs mere...

Tjekliste til den bedste strandtur med VIIL Design

Den bedste strandtur - tjeklisten du ikke vil gå glip af

Sommer og sol hænger unægteligt sammen med strand, sand og vand. Når solen varmer og himlen er blå, så går Danmark i selvsving. Vi spiser masser af is, vi griller på livet løs. Vi ses med venner og hænger ud på terrassen til alt for sent på natten, selvom myggene flokkes om os.

For ude det skal vi være når det endeligt er blevet sommer i Danmark.

Vi giver vores bedste tips og tjeklisten til den bedste strandtur. Læs den og din strandture vil blive endnu bedre.

Læs mere...