Dansk blog om boligtilbehør, tekstiler, interiør og design

Velkommen til VIILs blog - hvem er vi og hvad fortæller vi om...

Her fortæller jeg om bloggen...

Velkommen til min blog - jeg er utrolig glad for at du vil læse med. Jeg hedder Liv Arbøl, jeg er designer og indehaver af www.viil.dk. - OG så har jeg en bekendelse.....

Læs mere...

Iværksætter og passionen for design - Liv Arbøl

Iværksætterlivet og drømme - hvor der er vilje er der vej

Jeg har været selvstændig nu i over 12 år. Der er mange glæder og fordele, men også nederlag og udfordringer, som kan synes uløselige. Går du og overvejer at blive selvstændig, så er der et spørgsmål du bør stille dig selv.

Læs mere...

Tjekliste til den bedste strandtur med VIIL Design

Den bedste strandtur - tjeklisten du ikke vil gå glip af

Sommer og sol hænger unægteligt sammen med strand, sand og vand. Når solen varmer og himlen er blå, så går Danmark i selvsving. Vi spiser masser af is, vi griller på livet løs. Vi ses med venner og hænger ud på terrassen til alt for sent på natten, selvom myggene flokkes om os.

For ude det skal vi være når det endeligt er blevet sommer i Danmark.

Vi giver vores bedste tips og tjeklisten til den bedste strandtur. Læs den og din strandture vil blive endnu bedre.

Læs mere...

Hamam håndklæder fra VIIL - den rette yoga makker

OPNÅ BALANCE OG RO 

Opnå balance og giv din krop en gave. Læs vores blog indlæg med få øvelser, der kan give dig og din krop ro og balance. Yoga på jobbet - øvelser der giver mening.

Læs mere...

Sengelinned LUR fra VIIL Design - Se videoen om tankerne bag

DET KAN VORES LUR SENGESÆT GØRE FOR DIG

Jeg ønskede at skabe et design, der kan gøre noget godt for dig når du skal sove. Se min video om hvad vores nye sengesæt LUR, kan gøre for dig og hør mere om tankerne bag designet.

Læs mere...

Weekendtaske til sengetøjet fra VIIL Design - se videoen

TASKEN DU IKKE KAN UNDVÆRE

Jeg ønskede at designe en taske som havde stor rummelighed, var nem at tage over skulderen og så skulle den også være i naturmaterialer. Se mere i min video, hvor du kan se tasken live og hvor jeg fortæller om hvordan ideen til den opstod.

Læs mere...

Gode sugende hamam håndklæder - få dit nye håndklæde til at suge

Gode tips til dine nye hamam håndklæder

Jeg ved ikke om du kender det, men jeg har selv fra tid til anden fået en masse gode råd, de er normalt delt op i to kategorier.... dem man man bruge til noget og så dem man absolut ikke kan bruge til noget. And just to make things clear... Dette er et tip du kan bruge til noget, hvis du altså bruger håndklæder hver dag.

 

 

Læs mere...