Dansk blog om boligtilbehør, tekstiler, interiør og design

En ukompliceret livsstil

Ukompliceret livsstil - lige ud af landevejen

Når hverdagen går stærkt og verden forandrer sig i lynets hast, kan det være svært at beholde fødderne solidt plantet på jorden og at finde essensen af det ukomplicerede liv, med tid til mere ro og afslapning.

Her deler jeg nogle af mine erfaringer med at leve en -  for mig, mere ukompliceret livsstil og nogle redskaber til at nå dertil.

Læs mere...

Bæredygtigt forbrug

Bæredygtigt forbrug og vejen dertil

At forbruge mere bæredygtigt starter altid ét sted - det starter med os selv. Vi skal stille nogle krav til os selv og vores omverden og tage nogle bevidste valg når vi forbruger. Det gode er, at når du først har truffet dine valg, så bliver det let at tage beslutninger og samtidigt forbruger du mere bæredygtigt.

Det er virkelig en win win. - Det jele bliver mere ukompliceret og lige til.

Her deler jeg nogle af de redskaber jeg selv brugte, da jeg tog stilling til at bidrage til et mere bæredygtigt forbrug og de fantastiske ændringer det førte med sig.

Læs mere...

Ferietid og kvalitetstid

Ferietid & kvalitetstid

Når sommeren er over os, har vi en fantastisk evne til at gå lidt ned i gear. Det er sikkert fordi vi ved at der er en dejlig sommerferie i vente. For de fleste er ferie = kvalitetstid og noget vi altid ser frem til.

Her fortæller jeg om hvad jeg glæder mig til denne sommer, mit specielle ferie sted som jeg elsker og hvad kvalitetstid er for mig.

 

Læs mere...

5 Gode grunde til at vælge naturlige fibre

5 Gode grunde til at vælge naturens materialer

Naturmaterialer er defineret som materialer der stammer fra enten jorden, planter eller dyr. Når vi taler om tekstiler kan det fx. være, bomuld, hør, bambus eller hamp som alle er fra planter.

Vi producerer altid i naturlige materialer og oftest af fibre der kommer fra planter og vækster i naturen. Det gør vi fordi det er godt for dig, men der er flere andre årsager som du måske ikke kender til.

Læs mere...

Hør - Naturmaterialet med de mange egenskaber

Hør fibre - naturmaterialet med de mange egenskaber

Vi bruger altid naturmaterialer når vi skaber vores designs. Der findes flere naturmaterialer og fibre og fælles for dem som vi bruger er, at de alle kommer fra planter eller vækster der lever i naturen. Et af vores yndlings fibre er hør. Det er der flere årsager til og dem fortæller jeg om her.

Læs mere...

Økologiske håndklæder - Derfor er økologiske håndklæder bedre

Økologiske håndklæder - derfor er de bedre for dig

Du har måske hørt snak om at der findes konventionel bomuld og økologisk bomuld, som bruges til fx. håndklæder. Her fortæller jeg lidt om hvorfor den økologiske bomuld er bedre, hvad det kan gøre for andre og hvad det gør for dig som menneske.

Læs mere...

Hammam håndklæder vinder over tyk frotté

Hammam håndklæder vinder

Skal man sætte tingene lidt firkantet op, så vil hammam håndklæder klart være en vinder, når kampen er mod de tykke frotté håndklæder. Der er flere årsager til at mange efterhånden vælger at "konvertere" og udskifte deres tykke frotté håndklæder med de tyndere hammam håndklæde varianter. Jeg fortæller her hvorfor.

Læs mere...