Dansk blog om boligtilbehør, tekstiler, interiør og design

5 Gode grunde til at vælge naturlige fibre

5 Gode grunde til at vælge naturens materialer

Naturmaterialer er defineret som materialer der stammer fra enten jorden, planter eller dyr. Når vi taler om tekstiler kan det fx. være, bomuld, hør eller hamp som alle er fra planter.

Vi producerer altid i naturlige materialer og oftest af fibre der kommer fra planter og vækster i naturen. Det gør vi fordi det er godt for dig, men der er flere andre årsager som du måske ikke kender til.

Læs mere...

 • Skrevet d. 2020-03-15 16:54:05
 • Skrevet af:
 • Publiseret i: Slow living
 • Kommentar:
 • Skrevet d. 2020-02-06 19:17:04
 • Skrevet af:
 • Publiseret i: Velvære
 • Kommentar:

Tanker der stresser kan være en udfordring

Tanker der stresser kan være en udfordring

- Som kan have konsekvenser for din velvære

Du står op om morgenen og allerede der, er hele tankespindet igang. Der er planlægningen for dagen, der er udfordringer der skal løses og ting der ikke blev løst fra dagen i gå.

Lyder det bekendt?

Jeg fortæller dig her sandhenden om hvor mange tanker vi tænker på én dag og giver dig tips til at slippe dem. Forestil dig hvis mine 5 nemme tips, kan give dig mere ro og velvære i dit liv. Hvad ville det gøre for dig og dit liv?

Læs mere...

Viskestykker der kan tørre

Viskestykker der kan tørre

Når man fra tid til anden skal have nye visketykker, så går man ofte efter et design man godt kan li´. Men man går ofte også og har en forventning til, at de her nye viskestykker skal kunne tørre, - og faktisk være en hjælp i køkkenet når du har køkkentjansen. Jeg har selv tidligere oplevet at købe viskestykker, som var super flotte.... Men som simpelthen ikke kunne tørre af. Her i denne video, viser vi dig helt konkret hvordan du kan forvente at VIILs viskestykker tørrer. Se med her

Læs mere...

 • Skrevet d. 2020-01-18 16:24:43
 • Skrevet af:
 • Publiseret i: Velvære
 • Kommentar:

Velvære og egenomsorg

Velvære og egenomsorg

Når man ikke selv fungerer, så er der oftest heller ikke meget omkring én der fungerer. Jeg tænker på velvære og egenomsorg, som når man på en flyver bliver instrueret i at sætte iltmasken på sig selv, før man hjælper andre. Jeg synes faktisk det giver ret god mening, for er du ikke selv i live, kan du heller ikke hjælpe eller tage dig af andre.

Selvom det naturligvis er en noget alvorligere situation, skal man ikke negligere at mig-tid er vigtig tid. Jeg har selv haft svært ved at finde mig-tiden i en travl hverdag, så jeg har arbejdet med mit mindset og har ændret nogle småting for at ændre på det. Her kan du læse om hvad jeg har gjort og hvad jeg har fået ud af det.

Læs mere...

Sådan får du bløde håndklæder

Sådan får du bløde håndklæder

Bløde håndklæder er en hverdags luksus vi alle kan have glæde af. Vi bruger håndklæder hver eneste dag, så vi synes det er ret dejligt at de også er behagelige og bløde. 

Dette trick kan du bruge til de fleste typer håndklæder og det er en lille ting, - men en vigtig ting du selv kan gøre for at bevare de bløde tekstiler på dit badeværelse.

Her deler jeg mine bedste tips til hvordan du nemt kan nyde velvære og hverdagens luksus med bløde håndklæder ved din side.

Læs mere...

Gode sugende hamam håndklæder - få dit nye håndklæde til at suge

Gode tips til dine nye hamam håndklæder

Jeg ved ikke om du kender det, men jeg har selv fra tid til anden fået en masse gode råd, de er normalt delt op i to kategorier.... dem man man bruge til noget og så dem man absolut ikke kan bruge til noget. And just to make things clear... Dette er et tip du kan bruge til noget, hvis du altså bruger håndklæder hver dag.

 

 

Læs mere...