Dansk blog om boligtilbehør, tekstiler, interiør og design

Viskestykker der kan tørre

Viskestykker der kan tørre

Når man fra tid til anden skal have nye visketykker, så går man ofte efter et design man godt kan li´. Men man går ofte også og har en forventning til, at de her nye viskestykker skal kunne tørre, - og faktisk være en hjælp i køkkenet når du har køkkentjansen. Jeg har selv tidligere oplevet at købe viskestykker, som var super flotte.... Men som simpelthen ikke kunne tørre af. Her i denne video, viser vi dig helt konkret hvordan du kan forvente at VIILs viskestykker tørrer. Se med her

Læs mere...

Velvære og egenomsorg

Velvære og egenomsorg

Når man ikke selv fungerer, så er der oftest heller ikke meget omkring én der fungerer. Jeg tænker på velvære og egenomsorg, som når man på en flyver bliver instrueret i at sætte iltmasken på sig selv, før man hjælper andre. Jeg synes faktisk det giver ret god mening, for er du ikke selv i live, kan du heller ikke hjælpe eller tage dig af andre.

Selvom det naturligvis er en noget alvorligere situation, skal man ikke negligere at mig-tid er vigtig tid. Jeg har selv haft svært ved at finde mig-tiden i en travl hverdag, så jeg har arbejdet med mit mindset og har ændret nogle småting for at ændre på det. Her kan du læse om hvad jeg har gjort og hvad jeg har fået ud af det.

Læs mere...

Sådan får du bløde håndklæder

Sådan får du bløde håndklæder

Bløde håndklæder er en hverdags luksus vi alle kan have glæde af. Vi bruger håndklæder hver eneste dag, så vi synes det er ret dejligt at de også er behagelige og bløde. 

Dette trick kan du bruge til de fleste typer håndklæder og det er en lille ting, - men en vigtig ting du selv kan gøre for at bevare de bløde tekstiler på dit badeværelse.

Her deler jeg mine bedste tips til hvordan du nemt kan nyde velvære og hverdagens luksus med bløde håndklæder ved din side.

Læs mere...

Gode sugende hamam håndklæder - få dit nye håndklæde til at suge

Gode tips til dine nye hamam håndklæder

Jeg ved ikke om du kender det, men jeg har selv fra tid til anden fået en masse gode råd, de er normalt delt op i to kategorier.... dem man man bruge til noget og så dem man absolut ikke kan bruge til noget. And just to make things clear... Dette er et tip du kan bruge til noget, hvis du altså bruger håndklæder hver dag.

 

 

Læs mere...

En ukompliceret livsstil

Ukompliceret livsstil - lige ud af landevejen

Når hverdagen går stærkt og verden forandrer sig i lynets hast, kan det være svært at beholde fødderne solidt plantet på jorden og at finde essensen af det ukomplicerede liv, med tid til mere ro og afslapning.

Her deler jeg nogle af mine erfaringer med at leve en -  for mig, mere ukompliceret livsstil og nogle redskaber til at nå dertil.

Læs mere...

Bæredygtigt forbrug

Bæredygtigt forbrug og vejen dertil

At forbruge mere bæredygtigt starter altid ét sted - det starter med os selv. Vi skal stille nogle krav til os selv og vores omverden og tage nogle bevidste valg når vi forbruger. Det gode er, at når du først har truffet dine valg, så bliver det let at tage beslutninger og samtidigt forbruger du mere bæredygtigt.

Det er virkelig en win win. - Det jele bliver mere ukompliceret og lige til.

Her deler jeg nogle af de redskaber jeg selv brugte, da jeg tog stilling til at bidrage til et mere bæredygtigt forbrug og de fantastiske ændringer det førte med sig.

Læs mere...

Ferietid og kvalitetstid

Ferietid & kvalitetstid

Når sommeren er over os, har vi en fantastisk evne til at gå lidt ned i gear. Det er sikkert fordi vi ved at der er en dejlig sommerferie i vente. For de fleste er ferie = kvalitetstid og noget vi altid ser frem til.

Her fortæller jeg om hvad jeg glæder mig til denne sommer, mit specielle ferie sted som jeg elsker og hvad kvalitetstid er for mig.

 

Læs mere...