Big bag ULO - hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1232

Lagerstatus: På lager

349,00 DKK

Hurtigt overblik

Stor taske som du kan bruge, når du skal på tur og dynerne skal med, til strandturen eller til vasketøjet.
Tasken er vævet af 100% økologisk bomuld og er et bæredygtigt valg i naturlige materialer. Den kan naturligvis vaskes og den kan bruges til mange formål.

Designet er skabt for at hjælpe dig når du skal omkring og fordi vi ønsker at bidrage til et bæredygtigt alternativ til de store plastik tasker.
Designet er enkelt og tidløst.

ULO passer perfekt sammen med vores økologiske sengesæt MEI.

Fakta:
100% Økologisk bomuld
Mål: 70x50+40cm.
Farvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Stor taske som du kan bruge, når du skal på tur og dynerne skal med, til strandturen eller til vasketøjet. Tasken er vævet af 100% økologisk bomuld og er et bæredygtigt valg i naturlige materialer. Den kan naturligvis vaskes og den kan bruges til mange formål. Designet er skabt for at hjælpe dig når du skal omkring og fordi vi ønsker at bidrage til et bæredygtigt alternativ til de store plastik tasker. Designet er enkelt og tidløst. ULO passer perfekt sammen med vores økologiske sengesæt MEI. Fakta: 100% Økologisk bomuld Mål: 70x50+40cm. Farvning: Low impact dye Vævet i Indien big bag, stor taske, stor shopper, store shoppere, oko, øko, økologisk, økologiske, weekendtaske, weekendtasker, taske til indkøb, taske til weekend,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Big bag ULO - hvid

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter