Badehåndklæde NOLU - sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1207

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort badehåndklæde i økologisk bomuld. Det bidrager med sine rigtig gode sugeevne og en utrolig lækker tekstur, som giver en meget blid peelende fornemmelse mod huden.
Kan bruges som badelagen til strandturen og badehåndklæde på dit badeværelse.

Udover at vores NOLU håndklæder er vævet af økologisk bomuld, er de det endnu mere bæredygtige valg af håndklæder, da de er lettere i vægt og fylde, og derfor fylder de mindre i vaske maskinen og de tørrer hurtigt ved lufttørring.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
Low impact dye

Detaljer

Stort badehåndklæde i økologisk bomuld. Det bidrager med sine rigtig gode sugeevne og en utrolig lækker tekstur, som giver en meget blid peelende fornemmelse mod huden. Kan bruges som badelagen til strandturen og badehåndklæde på dit badeværelse. Udover at vores NOLU håndklæder er vævet af økologisk bomuld, er de det endnu mere bæredygtige valg af håndklæder, da de er lettere i vægt og fylde, og derfor fylder de mindre i vaske maskinen og de tørrer hurtigt ved lufttørring. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Vævet i Indien Low impact dye badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde NOLU - sort

 

 

Naturbillede

Tilmeld dig vores eftertragtede nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers

* Udfyld felter