Badehåndklæde NOLU - hvid

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1316

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Økologisk badelagen - skabt af 100% økologisk bomuld.
Med sin lækre struktur, høje kvalitet af naturmaterialer og gode sugeevne bidrager dette badehåndklæde med en utrolig lække spa fornemmelse og stemning på badeværelset.

Den lækre vævede struktur giver en meget blid og mild peelende fornemmelse mod huden, som kan hjælpe med skånsomt at fjerne de døde hudceller.

Vores NOLU håndklæde serie, findes i flere størrelser og er et bæredygtigt valg af håndklæde. De er vævet af økologisk bomuld, er lettere i vægt og fylde, og derfor kan der være flere i vaskemaskinen under vask, de kan under de rette forhold tilmed lufttørre på under 20min.

Kan bruges som badelagen til strandturen og badehåndklæde på dit badeværelse.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
Low impact dye

Detaljer

Økologisk badelagen - skabt af 100% økologisk bomuld. Med sin lækre struktur, høje kvalitet af naturmaterialer og gode sugeevne bidrager dette badehåndklæde med en utrolig lække spa fornemmelse og stemning på badeværelset. Den lækre vævede struktur giver en meget blid og mild peelende fornemmelse mod huden, som kan hjælpe med skånsomt at fjerne de døde hudceller. Vores NOLU håndklæde serie, findes i flere størrelser og er et bæredygtigt valg af håndklæde. De er vævet af økologisk bomuld, er lettere i vægt og fylde, og derfor kan der være flere i vaskemaskinen under vask, de kan under de rette forhold tilmed lufttørre på under 20min. Kan bruges som badelagen til strandturen og badehåndklæde på dit badeværelse. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Vævet i Indien Low impact dye badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde NOLU - hvid

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter