Badehåndklæde NOLU - grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1208

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort økologisk badehåndklæde. Det er vævet af 100% økologisk bomuld og bidrager med en utrolig lækker struktur som giver en meget mild peelende fornemmelse mod huden.
Kan bruges som badehåndklæde og give dig wellness stemningen på dit badeværelse eller du kan bruge det som badelagen til strandturen.

Vores NOLU håndklæder er et mere bæredygtigt valg, for udover at de er vævet af økologisk bomuld, så er de lettere i vægt og fylde, og derfor fylder de mindre i vaskemaskinen og de tørrer hurtigt ved lufttørring.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Vægt: 230g/m2
Vævet i Indien
Low impact dye

Detaljer

Stort økologisk badehåndklæde. Det er vævet af 100% økologisk bomuld og bidrager med en utrolig lækker struktur som giver en meget mild peelende fornemmelse mod huden. Kan bruges som badehåndklæde og give dig wellness stemningen på dit badeværelse eller du kan bruge det som badelagen til strandturen. Vores NOLU håndklæder er et mere bæredygtigt valg, for udover at de er vævet af økologisk bomuld, så er de lettere i vægt og fylde, og derfor fylder de mindre i vaskemaskinen og de tørrer hurtigt ved lufttørring. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Vævet i Indien Low impact dye badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde NOLU - grå

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter