Badehåndklæde LAI

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1209

Lagerstatus: På lager

379,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort badehåndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet har en god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring. Håndklædet er vævet i blå, sort og hvid og har en smuk ægkant i siderne.
Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad. Du kan også bruge det som badelagen når du tager til stranden.

Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et endnu mere bæredygtigt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor ikke fylder meget i vaskemaskinen og tørrer hurtigt ved lufttørring.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Vægt: 240g/m2
Indfarvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Stort badehåndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet har en god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring. Håndklædet er vævet i blå, sort og hvid og har en smuk ægkant i siderne. Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad. Du kan også bruge det som badelagen når du tager til stranden. Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et endnu mere bæredygtigt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor ikke fylder meget i vaskemaskinen og tørrer hurtigt ved lufttørring. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Indfarvning: Low impact dye Vævet i Indien badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde LAI

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter