Badehåndklæde LAI - Beige

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1413

Lagerstatus: På lager

379,00 DKK

Hurtigt overblik

Badehåndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet er vævet i bløde harmoniske nuancer, og har en smuk ægkant i siderne. Badehåndklædet har en rigtig god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring.
Skab et velvære-rum på dit badeværelse, hvor håndklæderne er med til at forkæle øjnene og skabe den rette stemning og følelse. Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad.
Go to the beach - Du kan også bruge det som badelagen når du tager til stranden.

Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et mere miljøvenligt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor fylder de ikke meget i vaskemaskinen og så tørrer de hurtigt ved lufttørring.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Indfarvning: Low impact dye
Vævet i Indien

Detaljer

Badehåndklæde i 100% økologisk bomuld. Håndklædet er vævet i bløde harmoniske nuancer, og har en smuk ægkant i siderne. Badehåndklædet har en rigtig god sugeevne og tørrer meget hurtigt ved lufttørring. Skab et velvære-rum på dit badeværelse, hvor håndklæderne er med til at forkæle øjnene og skabe den rette stemning og følelse. Håndklædet er smukt på badeværelset og er designet til at give dig velvære og komfort når du er i bad. Go to the beach - Du kan også bruge det som badelagen når du tager til stranden. Samtidigt med at håndklædet er smukt og funktionelt, er det også et mere miljøvenligt valg, da de er lettere i vægt og fylde og derfor fylder de ikke meget i vaskemaskinen og så tørrer de hurtigt ved lufttørring. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Indfarvning: Low impact dye Vævet i Indien badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde LAI - Beige

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter