Badehåndklæde AIM - grå/blå/brun/sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

Product Code: 1285

Lagerstatus: Ikke på lager

379,00 DKK

Hurtigt overblik

Stort badelagen i 100% økologisk bomuld. Håndklædet tørrer meget hurtigt ved lufttørring og har en høj sugeevne. Håndklædet er vævet i grå, brun, blå og sort og har en smuk afsluttende ægkant i siderne.
Badehåndklædet er designet til at give dig komfort og velvære når du er i bad og er samtidigt smukt at have hængende på dit badeværelse. Dette håndklæde emmer af nordisk natur og sanselig æstetik.
Dette badelagen kan du også sagtens bruge til strandturene.

Håndklædet er ikke kun smukt og funktionelt. Det er også et bæredygtigt valg.
Det er vævet af 100% økologisk bomuld, det er lettere i vægt og fylder mindre i vaskemaskinen og det tørrer lynhurtigt ved lufttørring, så du kan mindske brugen af tørretumbler.

Fakta:
100% økologisk bomuld
Mål: 95x180 cm.
Vægt: 240g/m2
Indfarvning: Low impact dye
Oprindelse: Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold

Detaljer

Stort badelagen i 100% økologisk bomuld. Håndklædet tørrer meget hurtigt ved lufttørring og har en høj sugeevne. Håndklædet er vævet i grå, brun, blå og sort og har en smuk afsluttende ægkant i siderne. Badehåndklædet er designet til at give dig komfort og velvære når du er i bad og er samtidigt smukt at have hængende på dit badeværelse. Dette håndklæde emmer af nordisk natur og sanselig æstetik. Dette badelagen kan du også sagtens bruge til strandturene. Håndklædet er ikke kun smukt og funktionelt. Det er også et bæredygtigt valg. Det er vævet af 100% økologisk bomuld, det er lettere i vægt og fylder mindre i vaskemaskinen og det tørrer lynhurtigt ved lufttørring, så du kan mindske brugen af tørretumbler. Fakta: 100% økologisk bomuld Mål: 95x180 cm. Vægt: 240g/m2 Indfarvning: Low impact dye Oprindelse: Vævet i Indien under ordentlige arbejdsforhold badelagen, badelagner, badehåndklæde, badehåndklæder, strandhåndklæde, strandhåndklæder, store håndklæder, stort håndklæde, økologisk bomuld, økologisk håndklæde, økologiske håndklæder, økologiske badehåndklæder, økologiske badelagner, økologiske strandhåndklæder, økologisk, hammamhåndklæde, hamamhåndklæde,

Læs mere


Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Badehåndklæde AIM - grå/blå/brun/sort

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter