Tørklæder

Tørklæder til kvinder med god stil

Med et nyt tørklæde fra VIIL kan du som et trylleslag ændre looket og din stil til en fornuftig pris. Med vores tørklæder får du et afslappet men samtidigt elegant look i god stil.
Alle vores halstørklæder er designede i en super god kvalitet og til fornuftige priser. Vi har altid et nyt tørklæde til dig i det rigtige og lækre design.

Vores tørklæder findes i lækre klassiske og afdæmpede farver, nogle med mønstre i, andre med striber og alle sammen i kvaliteter, der ikke kradser. Vælger du et halstørklæde hos os, vil du opleve at de er dejlige, behagelige og komfortable for dig.

 

 

 

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
ØKO

Tørklæde MUO - Lys grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 DKK
ØKO

Tørklæde MUO - Mørk blå

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 DKK
ØKO

Tørklæde MUO - Blush

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 DKK
ØKO

Tørklæde MUO - Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 DKK
ØKO

Tørklæde MUO - Mørk grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,00 DKK

5 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Kvalitet og accessories

Vores tørklæder og halstørklæder er alle lavet i gode kvaliteter og mange af dem er håndvævede. Vi lægger stor vægt på det gode håndværk, på kvaliteten og funktionen. Mangler du et nyt sjal eller flere sjaler, så kan du også sagtens bruge tørklæderne som sjaler. Både sjaler, halstørklæder og tørklæder er uundværdlige accessories i din hverdag, og du har brug for dem både sommer og vinter.

Om vinteren er det dejligt med et varmt, blødt og rart tørklæde eller halstørklæde til når du er ude i den friske natur på vej til og fra arbejde, eller når du går en tur i skoven i weekenden og nyder den friske luft og kulde. Der er det altid rart at undgå kulden i nakken, og det kan du netop undgå med et skønt og flot halstørklæde fra VIIL.Når det er sommer og de skønne sommeraftener bliver kølige, så er det altid rart med et sjal eller noget at tage om sig. På den måde kan du forlænge dine dejlige sommeraftener med et sjal, som du let og elegant kan vikle dig ind i og nyde alle de skønne sommerdufte og solnedgangen, mens du holder varmen.

 

Designer tørklæder og halstørklæder

Vi designer vores tørklæder og halstørklæder med fokus på, at de skal være stilsikre, smukke og komfortable. Samtidigt designer vi indenfor et farve univers, der er klassisk og douche, så dit nye tørklæde eller halstørklæde er nemt at style med resten af din garderobe. Og på den måde sikre at dit tørklæde får en længere levetid hos dig og kan holde i mange sæsoner.

Vores designs er altid klassiske og kan bruges i mange sæsoner. Vi designer altid i kvalitets materialer, som er holdbare og som kan leve op til de forventninger vi alle har som forbrugere. Vores tørklæder er forkælelse i din hverdag, som du fortjener.

 

 

 

Naturbillede

Få 10% rabat på din første ordre. Tilmeld dig vores VIIL Valued nyhedsbrev og bliv en del af vores slow living univers.

* Udfyld felter