Tasker

Tasker i dansk design og god kvalitet

Vi designer og producerer tasker i lækre kvaliteter, med design og funktionalitet som vigtige elementer. I vores udvalg af tasker, har vi sorte, grå og brune tasker og vi har dem i det lækreste skind. Alle vores tasker er dansk designede af vores eget design team og mange af dem er syet på vores eget værksted. Hver og enkel taske som vi designer har et formål og en ide, som vi har arbejdet udfra. 

Makeup taske i skind

Vores kosmetiktaske er lavet i det blødeste ruskind - også kaldet nubuck. De er designet ud fra den bedste funktionalitet, så din taske bliver en gevinst for dig, fordi vi har tænkt over de vigtige detaljer. De er virkelig en oplevelse for alle sanser. - Også for ordens sansen....

De er luksus i hverdagen, hvor man virkelig har brug for det.

 

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Make up taske Noi-Brun

Vær den første til at bedømme dette produkt

599,00 DKK

Make up taske Noi-Grå

Vær den første til at bedømme dette produkt

599,00 DKK

Make up taske Noi-Sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

599,00 DKK

3 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Lille taske - mange muligheder

Vores flotte tasker er alle designet til et formål, men med mulighed for også at bruge dem til andet, end det vi lige havde tiltænkt. Og selv vores små tasker har flere muligheder. Du kan bruge dem som makeup taske eller kosmetik pung, hvor du kan få overblikket over alt dit make up, pensler og blyanter. Du kan også bruge dem som clutch, som både er en praktisk og lækker accessory til dit look. En clutch kan også bruges som den lille taske i den store taske og som pung. Og en clutch kan du bruge både til hverdag og til fester. Lad den være med til at understrege den stil du ønsker og den du er.